Hem acabat un 2018 realment apassionant per a qualsevol amant del món dels videojocs i, especialment, per als i les fanàtics/es de Nintendo, aquesta companyia que cada cop ens fem més nostra a base d’aplicar aquesta dualitat que, com totes les grans empreses, permet als usuaris tenir-li una relació “amor-odi” molt interessant i que desemboca en un curiós afecte traduït a cop de Visa en nombroses ocasions. Hem viscut moments intensos, de decepció, de “hype” i, en definitiva, alts i baixos d’emocions gràfiques que han marcat un abans i després al món de l’entreteniment multimèdia. Gairebé hem pogut tocar els nostres Pokémon amb “Let’s Go”; Els indies han passat a formar part de la història de la multimèdia amb joies com Hollow Knight; Hem retornat al passat i sofert amb la ira dels enemics finals de Dark Souls; El Nintendo Switch Online ha “petat” degut a la gran afluència del Super Smash Bros. Ultimate; Els jocs catalans es postulen com a quelcom a tenir molt en compte; Els Amiibo cada cop són més “figura” i menys “DLC encobert”; i un llarg etcètera del que estem segurs/es que cadascú de vosaltres en podrà fer una llista personal que no tindrà res que envejar de la de qualsevol altre usuari/a.

És per això que des de NintenhypeCat us oferim la possibilitat de fer perdurar el millor del 2018 pels segles dels segles. D’aquesta forma, posem a la vostra disposició un seguit d’enquestes per tal de determinar tot allò d’aquest ja passat any que es mereix destacar per sobre la resta sense desmerèixer, clar està, a la resta de candidats. Us animem a participar en aquest projecte, possiblement únic a nivell català. Feu perdurar els vostres favorits i permeteu que formin part de la història de Nintendo!

 

 

1.1 - El millor joc "first party"

View Results

Loading ... Loading ...

 

1.2 - El millor joc "third party"

View Results

Loading ... Loading ...

 

1.3 - El millor joc familiar

View Results

Loading ... Loading ...

 

1.4 - El millor joc independent

View Results

Loading ... Loading ...

 

1.5 - El millor joc en català

View Results

Loading ... Loading ...

 

1.6 - El millor Amiibo

View Results

Loading ... Loading ...

 

 

 

2.1 - Millor OST / banda sonora

View Results

Loading ... Loading ...

 

2.2 - Millor "box art"

View Results

Loading ... Loading ...

 

2.3 - Millor empresa fent edicions especials / limitades

View Results

Loading ... Loading ...

 

2.4 - Millor joc que no ha sortit a Europa en format físic

View Results

Loading ... Loading ...

 

 

 

3.1 - El millor DLC llançat

View Results

Loading ... Loading ...

 

3.2 - El joc amb millor online

View Results

Loading ... Loading ...

 

3.3 - El millor joc de la eShop

View Results

Loading ... Loading ...

 

3.4 - El millor joc "free to play"

View Results

Loading ... Loading ...

 

 

 

4.1 - El millor joc de 3DS del 2018

View Results

Loading ... Loading ...

 

4.2 - La decepció de l'any

View Results

Loading ... Loading ...

 

4.3 - El millor rumor de l'any

View Results

Loading ... Loading ...

 

4.4 - La millor "croqueta"

View Results

Loading ... Loading ...

 

4.5 - El joc anunciat al 2018 per al 2019 al que tenim més "hype"

View Results

Loading ... Loading ...