Dicey Dungeons

Gràcies al nostre company Eduard Ereza, tenim disponible en català Dicey Dungeons, l’excel·lent “roguelike” que actualment es troba a totes les plataformes de joc existents. Desenvolupat per Terry Cavanagh i distribuït per Distractionware Limited, Dicey Dungeons és un joc de construcció de baralles de cartes que es permetrà lluitar contra monstres, trobar els millors botins i pujar de nivell als nostres herois per plantar cara a la deessa Fortuna. Amb molts tocs d’estratègia, podrem jugar amb sis personatges diferents i adaptar el nostre estil de joc als nostres requisits per tal de superar les fases que se’ns proposen.

Disponible a:

Desenvolupadora: Terry Cavanagh
Editora: Distractionware
Consola: Nintendo Switch
Data de publicació: 16-12-2020
Gènere: Aventura, Trencaclosques
PEGI: 7