Presentació oficial

Sigueu benvinguts i benvingudes a la comunitat catalana de Nintendo! Els usuaris i usuàries que la formem tenim una àmplia experiència en el món d’aquesta gran empresa (que és molt més que això) i, sobretot, amb el català, una llengua parlada per més de deu milions de persones a tot el món. La nostra missió és aportar contingut en català de tot el relacionat amb Nintendo en aquesta web i conèixer a gent catalana per poder organitzar quedades físiques i en línia amb la intenció de créixer com a comunitat i expandir els valors que envolten el món del videojoc. Així doncs, els nostres principals objectius són clars i concisos: analitzar els jocs més impactants del moment d’aquesta companyia, elaborar estructurades i profundes opinions personals sobre alguns dels temes que més preocupen als usuaris i aconseguir arribar al públic general mitjançant la propagació de les notícies més importants que es van coneixent a través dels dies. Actualment, podem gairebé afirmar que som la comunitat més gran d’aquest territori dedicada al comentat anteriorment. Per realitzar la nostra missió i complir els nostres objectius disposem de:

Així doncs, ens presentem amb aquestes paraules i posem a la vostra disposició tot el nostre coneixement, la nostra dedicació i la nostra bona manera i intenció de fer les coses per a oferir-vos un contingut de qualitat que us pugui agradar i, d’aquesta forma, permetre que passeu una estona agradable visitant qualsevol dels nostres espais. A més, no dubteu en què la vostra col·laboració ens ajuda moltíssim a seguir creixent com a comunitat i que tot el que fem ho fem perquè ens mou la passió. Ni que no ho sembli, per a qualsevol membre cada interacció que rebem de vosaltres la interpretem com una mostra de suport i com una mà a l’esquena per continuar fent créixer aquesta gran família en la qual s’està convertint la comunitat de Nintenhype. D’aquesta forma, teniu oberts els comentaris a qualsevol publicació de la pàgina i, a més, ens podeu contactar a través de qualsevol de les nostres plataformes. Gràcies i llarga vida al hype!

Els redactors i redactores

1. Ariarlet // Sóc l’Ari, més coneguda com a “ariarlet”, una malalta dels amiibos i del futbol. Com vaig haver d’aparcar el futbol com a gran passió vaig seguir amb el meu altre gran amor, els “nintendus”. Odiada per un 50% i estimada per la resta de l’univers. Toad i Pikmin com a forma de vida.

2. Furank // Vaig entrar com a redactor i, de “rebot”, ara també sóc “mig administrador” de la web de Nintenhype. “Nintendero” des de ben petit i m’he mantingut fidel a la marca. M’agraden més els jocs amb més anys que jo que els que surten avui dia. Últimament, m’agrada més col·leccionar que jugar, però la passió per les noves aventures fa que “tasti” el 90% del producte que surt al mercat. Per a més informació, a la meva biografia, sota els articles!

3. Mironet // Sóc l’administrador de NTH i estic en tots els processos de la comunitat (expansió, redacció, e-Sports, …). Com a petit de casa, sempre m’ha tocat jugar a Sega i Sony, fins al punt de comprar-me la primera Game Boy i descobrir Nintendo. Després de perdre molt temps amb “mobas“, m’he retrobat amb 3DSWiiU i Switch. Molt fan de PokemonMarioZeldaFire emblem, etc.

4. Joan Verdet (RadaR) // Director Creatiu de la comunitat i “Fanboy” de Nintendo des dels 6 anys. Em trobareu jugant al Smash o al Rocket League. El Rockstr85 és molt guapo.

5. Reiseken // El pizzero del grup, fidel a Nintendo des dels temps de la NES i apassionat dels videojocs des de les recreatives. Sempre amb esperit col·laborador en el qual es pugui i ajudar sempre que faci falta 🙂

6. Rocsta // “Seguero”, fervent seguidor de l’eriçó blau i part de les Sonic Forces, es disposa a dir quatre coses sobre un mateix: apassionat de la música, el cinema, la literatura, l’art i com no dels videojocs (on els de plataformes em van donar la vida i els de rol me la van treure!). A part d’això, sóc un tio carinyós (li podeu preguntar al paquet d’en Liduri), simpàtic i afable! A més…us he comentat que sóc “topedeguapo?” (a lo Derek Zoolander)

7. Liduri // Odio, detesto i menyspreo Fire Emblem Awakening. Amb la resta de Nintendo, tot ok. Faig stickers per diversió, no per professió. M’han obligat a instal·lar-me el Miitomo.

8. Hunter138 // Proclamat “fanboy i nintender de m*rda“. Vaig conèixer aquest fabulós món amb una Game & Watch de Zelda i una recreativa de Donkey i des de llavors, només he tingut diversió i bons moments amb Nintendo. Ara que sóc pare, la companyia nipona em sembla el millor referent per a l’educació gamer del meu petit, que ja comença a gaudir de Super Mario o Kirby. Porto treballant en la publicació de continguts relacionats amb videojocs més de sis anys on he passat per molts llocs, des de Hobby Consolas fins a Desconsolados, el meu lloc actual. Em sento molt orgullós de formar part de l’equip de Nintenhype perquè crec que és molt important fer un treball de divulgació dels equips de desenvolupament catalans, a més de reivindicar la importància de la nostra identitat i la nostra llengua, el català.  

9. Tyler // Ser el germà petit em va permetre heretar les dues primeres consoles que vaig tocar: Game Boy i SNES. Sóc addicte a Nintendo, en general, però el món Mario i Pokémon són la droga que més consumeixo. Quan puc em compro jocs però els abandono i acabo retornant als inicis. Quan no jugo sóc psicòleg i em faig teràpia per ser menys addicte.  

10. Xavi // Sóc en Xavi, nintenderu des de principis dels 90 quan em van regalar una Gameboy amb el Tetris. Des d’aleshores sóc fan absolut de “Marios i Zeldas”. També m’encanten els indies, amb píxels, molts píxels, i com més grans, millor. I sobretot m’agrada el Yoshi. Llarga vida a Yoshi.

11. Jowy // Hola, sóc el Joel, conegut en el Món dels videojocs com a JowyGamer. Sóc el redactor més petit fins al moment amb 14 anys. La meva primera consola va ser la Nintendo DS lite, però amb prou feines podia parlar. Amb 6 i amb una mica més d’enteniment vaig tenir la Wii, on vaig començar a obsessionar-me als videojocs de Nintendo. A partir d’aquell moment ja vaig jugar a Nintendo al 100% de les hores i també m’han passat a les mans totes les consoles de “la gran N”.

12. Usurer // Comencem des de l’inici. Vaig tenir el primer contacte amb el món dels videojocs de ben petit, a l’edat de dos anys, gràcies a la Sega Mega Drive del meu pare (igual que jo, ell també era jugador de videojocs de jove), sent una gran afició seva i que em va tocar de ple. Sonic és el meu personatge preferit, tant per l’estil propi característic com de saga, sent el primer joc que vaig jugar. A partir d’aquell moment, la meva afició va derivar cap a les màquines Arcade i salons recreatius, principalment videojocs de Sega en tenir versions de taula d’alguns jocs seus com el mític Golden Axe. Nintendo no em va cridar tant l’atenció, però tot i això gaudia dels seus jocs quan anava a casa dels amics, sobretot amb la Super Nintendo i la Nintendo 64. La resta, com se sol dir, és història.

13. Warfo //  He vist coses que mai creuríeu… Tardes esperant que carregués el joc d’Spectrum mentre berenàvem. Hores de pati enfrontant bàndols Game Boy contra Game Gear (guanyaven els de Game Gear… Fins que se’ls acabaven les piles). Connexions a internet arcaiques que es tallaven quan entrava una trucada. Guerrilles d’indies lluitant contra titans triple A. Generacions de videojocs i consoles que, lluny de perdre’s com llàgrimes sota la pluja, continuen avui amb més vida que mai. Barceloní, papa, melòman, teleco i gamer. En aquest món plagat d’etiquetes i fanboyismes, a mi no m’agrada triar banderes ni colors. Jugo a qualsevol cosa que, després de tants anys de botonets a sobre, em continuï aportant diversió, originalitat i bones vibracions.

14. Marxally // Seguidor de Nintendo i reusenc de tota la vida. Tot va començar amb una Game Boy Color i una còpia de Pokémon Yellow. Amant del disseny gràfic i dels videojocs, especialment de la saga Super Smash Bros. i del gènere rogue. Nostàlgic de la Game Cube a temps complet.