PRESENTACIÓ DE L’EDICIÓ FÍSICA

 

Benvinguts i benvingudes al formulari per la reserva de l’edició física de One-Hit Wonder per la Nintendo Game Boy, joc desenvolupat per l’Aleix Pitarch, d’Olost Teletext Club, i originat en físic per la comunitat catalana de Nintendo, NintenhypeCat. Tractant-se de la primera novel·la visual per la Game Boy que està en català, hem creat una edició que disposa del cartutx en físic amb el joc ‘One-Hit Wonder’ al seu interior amb l’enganxina personalitzada; una caixa exterior personalitzada feta realitat per Cajas Retro; i una sèrie de tres postals desenvolupades i firmades per diversos/es artistes de casa nostra (l’Ari Schneider, la Rosa Duarte, i el propi Aleix Pitarch). Teniu un vídeo explicatiu amb totes les FAQ‘s, el procés de desenvolupament i altres qüestions al canal de Twitch del Rockstr85.

Les primeres edicions estan limitades a 30 unitats, a 40 euros cadascuna (enviament inclòs) i com a forma de pagament només tenim disponible l’opció de PayPal. Edició limitada a 1 unitat per client/a. Un cop s’esgotin, plantejarem la possibilitat de fer-ne més unitats sota demanda! L’enviament es farà un cop es verifiqui el pagament de totes les persones que s’hagin registrat a l’enllaç que us deixarem a continuació. Disculpeu les molèsties si tardem una mica més del compte o si rebeu el producte amb no tanta celeritat com a les botigues en línia: tot el procés és manual i dut a terme per un reduït grup de persones!

Especificar que a nivell econòmic nosaltres no guanyarem absolutament res ja que la nostra intenció no és la de fer negoci amb aquest element: un cop recuperada la inversió personal en materials per tal de crear dita versió física (caixes, impressió de materials, feina i pagament als artistes per la creació de les postals), els beneficis aniran destinats a la lluita contra la Fibrosi Quística, fent un donatiu conjunt a la Fundació Arcadi. Teniu els enllaços informatius sobre la malaltia i la fundació als noms especificats amb anterioritat.

 

FORMULARI DE COMPRA + ALTRES ENLLAÇOS

 

Si el que us interessa és adquirir la versió física limitada, feu clic en aquest enllaç per estar en contacte amb nosaltres i així dur a terme tot el procés de compra, recepció de dades i enviament. Si el que us interessa és, abans que res, tastar el joc per veure si us compensa o us ve de gust adquirir la versió física, podeu fer un cop d’ull a la pàgina oficial del joc a Itch.io, on el podeu jugar gratuïtament en línia o, fins i tot, adquirir la ROM per un mòdic preu que va directament al desenvolupador de l’aventura. També podeu trobar una fitxa tècnica del joc a VNDB (visual novel database), amb algunes dades molt interessants per comprendre què us podeu esperar a nivell de jugabilitat!

 

INFORMACIÓ SOBRE TRACTAMENT DE DADES

 

Les dades que ens deixeu al formulari de contacte estan tractades amb la màxima confidencialitat, i Olost Teletext Club i NintenhypeCat (úniques entitats que hi tindran accés) només les utilitzaran per tal de tramitar el procés de compra, la recepció econòmica i l’enviament cap al client/a del producte que oferim. Un cop tancat tot el procés especificat amb les persones que ens doneu el consentiment de consulta de les dades, el formulari i, per tant, tot el que inclogui, serà eliminat de totes les nostres bases de dades, atès que la nostra única intenció amb aquestes és el fet de tenir-hi accés temporal com a receptors/es informatius i que rebeu a casa el producte que us oferim, no fer-ne negoci ni vendre-le’s a tercers/es. Lògicament, això ho escribim perquè seguim estrictament el dret a la informació i/o eliminació de dades, i el dret d’apel·lació davant l’autoritat competent en matèria de protecció de dades.