Unepic

La genial obra de Francisco Téllez de Meneses aterrà a Wii U el dia 23/01/2014 i a Nintendo Switch el 15/12/2017. Unepic ens posa en la pell d’en Dani, un noi amant dels videojocs i dels jocs de rol que després de fer una pausa enmig d’una partida amb els seus amics per anar al lavabo, s’adona que apareix enmig d’un castell on les plataformes al més pur estil “metroidvania” poblen totes les cambres d’aquest. Amb una quantitat d’elements i extres inabastables, el joc va sortir a Wii U traduït al català, mentre que la versió de Nintendo Switch no ofereix aquesta possibilitat. Esperem que en un futur puguem traslladar l’aventura cap a la llista principal!

Disponible a:

Desenvolupadora: Unepic Fran
Editora: EnjoyUp Games
Consola: Wii U
Data de publicació: 23-01-2014
Gènere: Acció, Aventures
PEGI: 12