STAY

El 16 de maig del 2018 va arribar una aventura a Steam amb segell català amb en Quinn com a protagonista, personatge que es desperta en una habitació tancada amb clau i on un ordinador es plasma immutable al centre d’aquesta. Connectat a un xat on l’altra part serem els mateixos jugadors/es, ens convertirem en la seva salvació, i els nostres encerts en les decisions seran el seu gran suport per escapar d’aquest malson… o bé dictaran el seu prematur final. Amb aquest joc, la gent d’AppNormals va trencar la famosa “quarta paret” entre element/espectador amb tècniques tan curioses com la utilització del temps real i haver d’estar a l’aguait de principi a final de la trama, ja que cada segon que passem sense jugar, serà un temps en el qual el protagonista estarà “sol contra el món”, amb possibles conseqüències negatives. STAY va arribar a Nintendo Switch el 12/09/2018 en format digital (a 11,99 euros a la eShop) i gràcies a Red Art Games tenim disponible una versió física limitada a 3000 unitats mundials. Joc conversacional 100% en català!

Disponible a:

Desenvolupadora: Appnormals Team
Editora: Appnormals Team
Consola: Nintendo Switch
Data de publicació: 12-09-2018
Gènere: Puzle, Simulació, RPG
PEGI: 16