Heroes Trials

Si alguna cosa ens motiva com a jugadors/es catalans/es, és el fet de trobar-nos inesperadament que una aventura ha estat traduïda al nostre idioma sense previ avís ni coneixement per part de la comunitat. I això mateix va ocórrer el 25/01/2019, quan la companyia xinesa Shinyuden, juntament amb els estatals Ratalaika Games, presentaren Heroes Trials per a Nintendo Switch, un “dungeon crawler” frenètic on el rellotge serà el nostre pitjor enemic. No és un títol ambiciós en quan a rendiment i elements audiovisuals, però la seva perfecta traducció al català i un preu més que assequible (5,99 euros, en digital) el converteixen en un element a tenir en compte per passar l’estona.

Disponible a:

Desenvolupadora: Shinyuden
Editora: Ratalaika Games
Consola: Nintendo Switch
Data de publicació: 25-01-2019
Gènere: Acció, Aventures, RPG
PEGI: 7