Aragami – Shadow Edition

El joc d’infiltració i sigil creat, desenvolupat i editat per Lince Works ja ha arribat a Switch. Atenció perquè és el primer joc que té el català com a idioma seleccionable que s’ha llançat a l’híbrida de Nintendo en format físic. Aragami: Shadow Edition inclou una nova expansió anomenada Nightfall i tots els DLC anteriorment llançats. Sereu capaços/es d’infiltrar-vos a la Ciutat Sagrada, fortament custodiada per l’Exèrcit de la Llum, i posar a prova el vostre esperit venjatiu? Planteu cara a tots/es aquells/es que intentin evitar la vostra missió tant en format digital (a un preu de 29,99 euros) com en format físic, amb la possibilitat d’adquirir una edició especial de l’aventura gràcies als companys/es de Signature Edition Games. El teniu també per a PS4, Xbox One i PC.

Disponible a:

Desenvolupadora: Lince Works
Editora: Lince Works
Consola: Nintendo Switch
Data de publicació: 21-02-2019
Gènere: Acció, Sigil
PEGI: 16