Professor Lupo and his Horrible Pets

La gent de BeautiFun Games ens tenen acostumats/des a aventures amb una gran narrativa i una jugabilitat molt única que es mescla a la perfecció amb el missatge a transmetre. Ja ens va quedar clar amb Nihilumbra, i l’11/07/2019 ens van sorprendre amb Profesor Lupo and his Horrible Pets, un joc en el qual la narrativa continua tenint un pes molt important, però la seva jugabilitat a manera de puzle on haurem d’investigar el comportament d’éssers alienígenes per utilitzar-los a favor nostre, tenint més de 100 fases disponibles i més de 12 hores de joc el converteixen en un videojoc fet a casa nostra (i disponible, naturalment, en català) totalment recomanable. El teniu per 14,99 euros a la eShop de Nintendo Switch, mateix preu a Steam.

Disponible a:

Desenvolupadora: BeautiFun Games
Editora: BeautiFun Games
Consola: Nintendo Switch
Data de publicació: 11-07-2019
Gènere: Aventures, Estratègia
PEGI: 12