Etherborn

Després de guanyar una quantitat impressionant de títols a diferents convencions del món del videojoc, aquest indie desenvolupat per l’estudi Altered Matter va arribar a Nintendo Switch el passat 18/07/2019 (en format digital, de moment) i també el podem gaudir en català, sent la primera aventura de la qual tenim constància que disposa fins i tot de doblatge oral en la nostra llengua. Etherborn ens ofereix una aventura on els puzles i les plataformes són a l’ordre del dia, amb un ambient d’exploració i de coneixement de les estructures terrestres que canviaran segons la gravetat. Amb uns paisatges bellíssims i amb un cert toc “cel shading” on la física i la profunditat de la història són les autèntiques protagonistes.

Veus en català!

Disponible a:

Desenvolupadora: Altered Matter
Editora: Akupara Games
Consola: Nintendo Switch
Data de publicació: 18-07-2019
Gènere: Plataformes, Puzle
PEGI: 3