Indiecalypse

Hi ha aventures esbojarrades, jocs sense sentit lògic i elements que trenquen tots els esquemes gràcies a les seves característiques jugables i històriques. Indiecalypse, de la desenvolupadora JanduSoft, és la combinació de tots aquests pilars i, a més, es mescla amb un sentit de l’humor únic i amb una acidesa exageradament potenciada. Definida com “una aventura d’humor negre que ens permet ficar en la pell d’un autèntic desenvolupador de videojocs”, va arribar a la consola híbrida de Nintendo el 29/05/2020 després de superar una exitosa campanya de Kickstarter. També el teniu disponible a la resta de plataformes de joc actuals a canvi de 12,99 euros de base en format digital. Si no vau participar en el Kickstarter, el podeu obtenir també en format físic en forma d’edició limitada a través del portal UltraCollectors (versió estàndard i especial). Humor, humor i més humor totalment en català!

Disponible a:

Desenvolupadora: JanduSoft
Editora: JanduSoft
Consola: Nintendo Switch
Data de publicació: 29-05-2020
Gènere: Acció, Aventures
PEGI: 16