Summer in Mara

L’estudi valencià Chibig Studio ens presenta Summer in Mara, una aventura d’exploració i gestió de recursos on la tranquil·litat del dia a dia en un món oceànic ple de criatures i bellesa natural i paisatgística. Disposarem de més de 20 illes a explorar, centenars de missions a complir, una quantitat molt interessant de personatges i infinites combinacions de personalització per a la nostra petita protagonista, la Koa. El joc es va finançar gràcies la seva campanya oficial de Kickstarter, prometent que arribaria en català. El joc es pot trobar a la eShop de Nintendo Switch per 21,99 euros, i també disposa d’una versió física normal, i d’una col·leccionista.

Disponible a:

Desenvolupadora: Chibig Studio
Editora: Chibig Studio
Consola: Nintendo Switch
Data de publicació: 16-06-2020
Gènere: Aventures, Simulació
PEGI: 3