Super Soccer Blast

Si Super Tennis Blast i Super Volley Blast se us fan escassos, la gent d’Unfinished Pixel continuen expandint la seva saga d’homenatges als jocs d’esports clàssics amb Super Soccer Blast per a Nintendo Switch, un videojoc de futbol que vol ser el successor espiritual dels jocs de més renom d’aquest gènere esportiu. Se’ns continua oferint la personalització de personatges per tal d’adaptar-ho als nostres gustos personals, i el seu estil ‘cartoon’ i de jugabilitat molt directa i senzilla d’aprendre fan d’aquesta aventura un joc a tenir molt en compte si ens agrada el futbol. El teniu disponible a l’eShop de Nintendo Switch des del 19/06/2020 a un preu base de 7,99 euros.

Disponible a:

Desenvolupadora: Unfinished Pixel
Editora: Unfinished Pixel
Consola: Nintendo Switch
Data de publicació: 19-06-2020
Gènere: Esports
PEGI: 3