Professor Lupo: Ocean

Havent llançat Profesor Lupo and his Horrible Pets l’11/07/2019, la gent de Beautifun Games ens ofereixen des del 28/12/2020 Profesor Lupo: Ocean per a Nintendo Switch, l’anomenat “epíleg” de la primera part de l’aventura. La base, en l’àmbit de jugabilitat, continua sent tan narrativa i especial com l’anterior entrega, i se’ns ofereixen ni més ni menys que 40 nous nivells que, sumats als més de 100 anteriors, fan d’aquest joc una compra obligatòria per tothom que sigui fan dels puzles i dels girs argumentals que connecten a la perfecció amb “his Horrible Pets”. A més, tenim més personatges protagonistes i nous aliens als quals estudiar. El teniu disponible a l’eShop de Nintendo Switch a un preu base de 3,99 euros.

Disponible a:

Desenvolupadora: BeautiFun Games
Editora: BeautiFun Games
Consola: Nintendo Switch
Data de publicació: 28-12-2020
Gènere: Aventures, Puzle
PEGI: 12