Slowly Fading into Data

Slowly Fading into Data” és un joc experimental d’acció-aventura, narratiu i interactiu (a més de ser un sintetitzador retro!). Està dissenyat per ser jugat més d’una vegada i descobrir tots els seus secrets ocults, opcions, “easter eggs” i finals alternatius. Una intensa experiència audiovisual cinematogràfica que empeny la percepció dels 8 bits i posa a prova les habilitats d’exploració i filosòfiques.

Una història contemplativa d’un humà, mutant lentament en dades. Un retro-viatge transformador sobre el significat de ser humà, els límits de l’experiència, l’existència i la identitat. Estàs preparat per a la teva propera crisi existencial?

A Nintenhype.cat vam provar el videojoc mentre entrevistàvem al seu creador, Albert.DATA.

Disponible a:

Desenvolupadora: Albert.DATA
Editora: Albert.DATA
Consola: Game Boy
Data de publicació: 07-07-2022
Gènere: Aventura
PEGI: 12