Super Hyperactive Ninja

Desenvolupat per Grimorio of Games i editat per JanduSoft S.L., Super Hyperactive Ninja és un joc d’acció i plataformes en dues dimensions on el nostre protagonista es mourà a un ritme frenètic, per la qual cosa la capacitat de reacció del/la jugador/a es posarà a prova en cada salt. A la plataforma Steam el teniu a un preu de 8 euros (amb “demo” inclosa per als/les indecisos/es), però des del 25/1072018 el teniu disponible a la eShop de Nintendo Switch també al mateix preu. Aquesta és la seva pàgina oficial a la web de Nintendo i, si voleu alguna cosa més “de casa”, aquí teniu l’anàlisi que li vam dedicar.

Disponible a:

Desenvolupadora: Grimorio of Games
Editora: JanduSoft
Consola: Nintendo Switch
Data de publicació: 25-10-2018
Gènere: Acció, Plataformes, Arcade
PEGI: 12