La gent de Mango Protocol ens contacten per donar-vos una bona notícia: MechaNika, el seu primer videojoc de la sèrie Psychotic Adventures, ja està disponible en precompra per a la Nintendo Switch.

Jo, Nika Allen, de 7 anys, estic farta d’aquest món. Els meus pares no es preocupen per mi. El meu germà no em fa cap cas. A l’escola no m’ensenyen res útil. Hi ha un munt de coses que no son guais. Per això he decidit que destruiré todo el que no moli. Arrasaré i eliminaré les coses i la gent que no m’agraden. Començaré per casa meva. Després l’escola. Tota la ciutat. El planeta sencer. Acabaré amb tot allò avorrit i inútil i aquest món serà molt millor. Però primer he de trobar els components que necessito per a construir MechaNika. Sí, això és el que toca fer ara…

 

 

La Nika protagonitza aquesta divertida i a vegades obscura aventura, amb un acolorit art visual fet a mà, trencaclosques amb diferents solucions possibles, una enganxosa banda sonora original, i un munt de referències per a descobrir. Aquesta nova versió del joc també inclou una actualització visual de les cutscenes, 30 assoliments i suport de control tàctil complet i sense fisures. I en el cas que us ho estigueu preguntant, la història de MechaNika succeeix després del que passa a Agatha Knife (en teniu el nostre anàlisi aquí a la web), la Psychotic Adventure protagonitzada per la petita carnissera que va arribar a la Nintendo Switch el passat mes d’abril.

Així doncs, si voleu gaudir d’aquesta estrambòtica aventura “point & click” marca de la casa i gaudible 100% en català, ara mateix la teniu disponible en precompra a la Nintendo eShop a un preu de 5.99 € i serà llançada oficialment el 8 de Novembre. Aquí teniu l’enllaç cap a la pàgina oficial del joc a Nintendo i a continuació us deixem amb el tràiler de l’aventura!