Com que queda poc per l’E3 2018 i no veiem que hi hagi cap comptador en marxa, ja us el fem nosaltres: 22 dies. 22 dies que es faran eterns, i que la gent, com que no sap resistir les temptacions, faran circular rumors i “fake news” de forma molt poderosa. No us deixeu enganyar: aquí, informació 100% verídica. Som-hi!

 

  • Llançaments de jocs per Nintendo Switch: Enigmatis 2: The Mists of Ravenwood (en digital, el 24 de Maig), Piczle Lines DX (sense data confirmada, però se suposa que arribarà a través de la eShop), West of Loathing (el 31 de Maig a la eShop), My Girlfriend is a Mermaid!? (joc del qual finalment se n’ha confirmat el llançament als territoris Occidentals, però en una data i format desconeguts) i Legendary Eleven (disponible a la eShop el el 8 de Juny a un preu de 10 euros).
  • Per altra banda, s’ha anunciat que Resident Evil 7 (o Biohazard com el coneix la majoria) arribarà a Nintendo Switch. Però atenció perquè ho farà en unes condicions molt especials. Per començar, la versió ja es diu “Resident Evil 7: Cloud Version“, pel que no s’adquirirà el joc sencer, si no que s’hi accedirà només a través de la xarxa. A més, s’hi podrà jugar només 15 minuts de forma gratuïta, després, si voleu continuar, haureu de comprar un ticket per 15 euros que us permetrà jugar durant 180 dies, pel que bàsicament, l’estareu llogant. Inclourà tots els DLC i se n’ha confirmat la seva sortida el 24 de Maig només a Japó.

 

 

  • Divendres es va llançar Hyrule Warriors: Definitive Edition i ja està disponible la seva versió 1.0.1 que soluciona, sobretot, alguns errors mínims com ara incongruències en els nivells de desbloqueig de certs personatges, errors en el volum dels diàlegs en determinats moments o alguns “bugs”. Aquí teniu tots els detalls.
  • Avui tenim informació sobre nombrosos resultats dels SplatFest de Splatoon 2 realitzats durant aquests últims dies. Per començar, a Europa i Amèrica es va realitzar la final per triar quina de les Tortugues Ninja era la preferida dels/les jugadors/es. Finalment, Donnie va resultar la guanyadora total, imposant-se a Raph en 2-1 guanyant les batalles individuals i en equip, però perdent en popularitat. Per altra banda, a Japó es va realitzar la primera “ronda” de batalles sobre els personatges de Sanrio, Hello Kitty vs. Cinnamoroll. La primera es va imposar sobre la segona guanyant les batalles en equip i individuals. Recordem que aquestes últimes “batalles” són les primeres d’una sèrie que enfrontarà totes les “mascotes” de Sanrio.

 

 

  • La companyia Dispatch Games ha obert la seva pròpia botiga en línia, en la que hi oferirà algunes edicions en format físic (estàndards i limitades) dels seus videojocs. La podeu visitar des d’aquest enllaç i, de moment, a part d’aventures per a PS4, hi podeu trobar vàries edicions de Penguin Wars i Psyvarviar Delta per a Nintendo Switch. Els preus van des dels 30 dòlars fins als 40, sense despeses d’enviament incloses.
  • Noves tasques de manteniment per a l’online de Nintendo Switch. A Europa serà el 24 de Maig (aquest Dijous) de 3:50AM a 5:30AM. Aquí en teniu més informació.

 

Moltes gràcies i fins demà!