Benvinguts a aquesta nova secció! En aquestes línies repassarem les notícies més destacades de la setmana del món de Nintendo. Per fer-ho més lleuger i dinàmic, ho farem en format breu i ordenant-les de forma cronològica. Per suposat, si tu, lector/a, estàs interessat/da en alguna notícia en concret i vols que l’equip de NintenHype la desenvolupi en format llarg i redactant més especificacions, fes-ho saber als comentaris i els teus desitjos es faran realitat! Sense més dilació, aquí les teniu:

Diumenge, 28/01/2018 – Es confirmen nous llançaments “menors” per a les consoles de Nintendo: The Long Reach (Switch, digital, 14 de Març), Landflix Odyssey (Switch, sense data), Humans Stole my Platinum (3DS, digital, durant el Març) i  Shaq Fu: a Legend Reborn (Switch, físic, 5 de Març).

Diumenge, 28/01/2018 – NEKOPARA, un estrambòtic títol d’hostesses ambientades en l’estil Anime, confirma el seu llançament per a Nintendo Switch en format digital. Encara no se sap la data, simplement la companyia encarregada de la seva distribució, ContraNetwork, ha comentat que el joc sortirà durant aquest 2018.

Dilluns, 29/01/2018 – Es disparen els rumors d’un Nintendo Direct a principis de Febrer (entre el 13 i el 15). No hi ha cap font oficial, són rumors sorgits arrel de comentaris anònims a la xarxa social Twitter. De fet, podria ser possible: una taula comparativa feta pels mateixos usuaris de la xarxa mostra que, entre “Directs Mini” i els “Direct” pròpiament dits no han passat més de 20 dies, data que s’establiria perfectament amb les especulacions.

Dilluns, 29/01/2018 – Shelter Generations, la IP de CIRCLE Ent., sortirà en exclusiva per a PC i Nintendo Switch. Així ho ha confirmat la pròpia companyia a Twitter. A més, vindrà acompanyat de Shelter 2, Paws i més contingut extra en format digital. Una bona notícia pels amants dels jocs “indie”.

Dilluns, 29/01/2018 – Aliança inèdita i amb un futur molt prometedor: SEGA Europa i Interior Night s’uneixen per crear quelcom per a Nintendo del que encara no ha transcendit res. Recordem que Interior Night són l’estudi que ha portar a la realitat joies narratives com Beyond: Two Souls o Heavy Rain.

Dilluns, 29/01/2018 – Soccer Slamers, un joc de futbol tipus arcade desenvolupat per Atooi, arribarà en format digital a Switch, sense data concreta. Aquesta companyia també és l’encarregada de jocs com Xeodrifter (a Switch en digital el 15 de Febrer), Treasurenauts o Totes the Goat.

Dimarts, 30/01/2018 – S’intensifiquen els rumors d’un Nintendo Direct durant el mes de Febrer, i s’afegeix l’especulació de que l’esperat Metroid Prime 4 per a Switch està sent desenvolupat per l’equip Arkane Studios, “pares” de jocs com Dishonored, Bioshock o Prey. Insistim en que són rumors sense fonament.

Dimarts, 30/01/2018 – Nous jocs estàn de camí a Nintendo Switch: Bendy and the Ink Machine (sense data ni format concretats), Vambrace: Cold Soul (també sense data ni format específics), The Darkside Detective (per al 7 de Febrer, en digital) i Sling Ming (en format digital durant aquesta Primavera).

Dimecres, 31/01/2018 – Dia que passa, dia que s’intensifiquen els rumors d’un nou Direct tot i que no hi ha cap confirmació oficial. El que sí que s’ha compartit per part de la pròpia empresa ha estat l’informe anual de beneficis, un calendari de nous llançaments (res de nou a la vista a part dels “teasers” vistos anteriorment) i el número de consoles i jocs d’aquesta generació venuts fins ara (a destacar: 15 milions de Nintendo Switch i 9 milions d’unitats del joc Super Mario Odyssey). Podeu veure aquestes notícies en format més extens en aquesta mateixa web.

Dimecres, 31/01/2018 – Confirmats nous llançaments per a Switch: Hotel Transylvania (en digital, sense data concreta), Morphies Law (en digital, durant la primavera – estiu d’aquest any) i Siegecraft Commander (sense data ni format concretats).

Dimecres, 31/01/2018 – Sembla que el llançament de l’esperat “indie” Hollow Knight per a Nintendo Switch és imminent. Team Cherry, els seus creadors, han compartit al seu canal de Youtube un “gameplay” del joc a la consola híbrida. I el resultat no podia ser millor: la comunitat ja té el “hype” pels núvols.

Dijous, 01/02/2018 –  Dia molt intens en quan a Novetats en el món Nintendo. Primerament, s’ha anunciat una pel·lícula oficial de Super Mario Bros amb col·laboració del grup Illumination Entertainment (els que han fet les pel·lícules dels Minion). A més, durant el Març de l’any 2019 podrem gaudir de Mario Kart Tour, el primer joc per a mòbils d’aquesta saga automobilística (no se n’han anunciat característiques específiques) Per acabar, s’ha especificat que al Setembre d’aquest any s’iniciarà l’etapa de l’online de pagament per a Nintendo: es podrà jugar amb altres jugadors d’arreu del món a canvi de 20 euros anuals, uns 2 euros mensuals. A ningú se li escapa que aquesta data podria estar relacionada amb algun llançament “triple A” per la consola híbrida, tot i que també ha generat decepció degut a que, per exemple, els intercanvis de Pokémon amb altres jugadors del món semblen impensables havent de pagar amb monedes físiques.

Dijous, 01/02/2018 – Arriben nous jocs a la Switch europea. TorqueL: Physics Modified (llançament en digital el dia 15 de febrer) i Stick Fight: The Game (en digital, sense data concretada). També s’han confirmat altres títols com Typoman, sense data ni format concrets, Muse Dash (Abril/Maig, en digital), Detention, Kero Blaster i Croixleur Sigma (de moment, per a la eShop japonesa d’Switch, per aquesta Primavera). Night in the Woods, per la seva banda, ja està disponible des d’avui mateix a la eShop.

Dijous, 01/02/2018 – En confirma per part de Nintendo que, degut al seu èxit de ventes i la confiança depositada pels usuaris, Nintendo 3DS continuarà tenint suport (nous llançaments, suposem) durant tot aquest 2018, sense especificar què passarà més enllà d’aquest any. També, en una entrevista feta a Miyamoto, es comenta que l’empresa té la intenció de seguir desenvolupant elements i idees semblants a Nintendo Labo.

Divendres, 02/02/2018 – Dia discret en quan a novetats en el món Nintendo. Destaquen, sobretot, alguns llançaments que veuran la llum durant aquest any, gran part a través de la eShop de Switch: Claws of Furry (que finalment arribarà a la Primavera, en digital), Song of Memories (en físic a Switch, que surt avui a Japó però sense data determinada a Europa/Amèrica), The Wardrobe i Detective Gallo (dels grups MizedBag i Adventure Productions, en digital a Switch a finals d’any), Hellmut, The Badass from Hell (també per a l’híbrida de Nintendo en digital, sense data especificada de llançament), Fishing Star (del grup GREE, en físic, encara sense data), Puzzle Puppies (en digital, el 20 de Febrer), i Streets of Red: Devil’s Dare Deluxe (en digital, el 27 de Febrer).

Divendres, 02/02/2018 – Es confirma el llançament per a Switch del tenebrós joc “The Town of Light: Deluxe Edition”. Arribarà durant la primavera i es podrà aconseguir en format digital i en format físic. Un dels “indie” imprescindible per a PC del 2016 que veu la llum a la consola híbrida de Nintendo.

Dissabte, 03/02/2018 i Diumenge, 04/02/2018 – Per desgràcia, durant aquests dos dies no s’ha anunciat res destacable per a les consoles de Nintendo. Tot i així, podem recomanar que feu una ullada als vostres títols, ja que durant la setmana s’han anat actualitzant alguns jocs de renom com The Sexy Brutale o Minecraft for N3DS. S’ha confirmat, també, un nou SplatFest per a Splatoon 2, així com nombroses novetats per a Nintendo Labo, però rés més enllà d’entrevistes amb l’equip de Nintendo per a “desgranar-ne” algunes característiques més a fons. Podem destacar, també, l’inici d’un nou event per a Pokémon Sol/Lluna/UltraSol/UltraLluna a les botigues GAME, on es podran aconseguir varis Llegendaris amb diferents moviments i nivells segons la edició del nostre joc. Per acabar, dir que han sortit a la llum algunes característiques de Bayonetta 1+2 per a Switch (recordeu que surt en res!), com ara la seva comparació gràfica amb el títol de WiiU i la seva compatibilitat amb els Amiibo.

Gràcies a tots i a totes per posar-vos al dia amb aquesta secció i ens veiem el proper diumenge!