Agafeu-vos molt fort perquè la setmana comença de forma implacable: Març vol ser el mes dels Indies a Nintendo sigui com sigui. Demà a les 17:00 de la tarda tindrem un Nindies Showcase, però es que avui ja s’estan confirmant una gran quantitat de novetats que faran de les delícies de tots/es els/les fanàtics/es de les aventures independents. No patiu, que a part de resumir-ho tot aquí, han passat més coses. Comencem!

 

  • Fantastico Studio ha aconseguit finançar totalment el seu joc Landflix Odyssey per a Nintendo Switch gràcies a l’ajuda de les aportacions de la gent fetes a través de la plataforma Kickstarter. Una grandiosa notícia de la que esperem suculentes novetats pròximament (sabent ja que, teòricament, el joc serà llançat durant la tardor d’aquest any).
  • Més confirmacions de jocs per a Switch: Sol Divide (que finalment sortirà de Japó i arribarà en digital a Europa i Amèrica el proper 22 de Març), LEGO The Incredibles (de moment està sent desenvolupat i té moltes possibilitats de que arribi en format físic), R.B.I. Baseball’18 (Gamestop l’ha llistat per al 17 d’Abril però no hi ha ni data oficial, ni format, ni comunicat de llançament)
  • Ens ha arribat un vídeo comparatiu entre la versió d’ Switch i la versió d’Steam del joc Attack On Titan 2, que recordem que ha d’arribar pròximament al món del videojoc. El podeu veure aquí. Com podreu comprovar, Nintendo Switch “guanya” el combat a excepció de la il·luminació, on Steam és el clar vencedor.
  • Gal*Gun 2 ja es pot “precarregar” a través de la eShop de Nintendo Switch. Ocupa 3,1GB i recordeu que no s’hi pot jugar fins a la data de llançament, on una petita actualització “completarà” una petita part del joc que permetrà iniciar “l’aventura” amb normalitat.
  • Des de Microids ens arriba la notícia de que Flashback, la gran aventura del 1992, es llançarà remasteritzada a Nintendo Switch i en format físic anomenada Flashback: 25th Anniversary (de la que us deixem la imatge a continuació per a que pogueu comprovar què inclou). Segons fonts properes, arribarà el 7 de Juny a un preu de 39,99 euros.

 

Edició especial de Flashback: 25th Anniversary. Inclourà tots aquests elements i promet ser una gran edició.

 

  • Teniu present que demà (dia 20 de Març) a les 17:00 de la tarda tindrem un Nindies Showcase amb les properes novetats “independents” que sortiran a les consoles de Nintendo, no? Doncs bé, la companyia tinyBuild també farà una presentació aliena. Serà a les 17:30 hores, després del “directe” de Nintendo (hora Europea exacta, no us preocupeu).
  • I parlant de tinyBuild, l’empresa ha confirmat de primera mà que properament el seu joc Clustertruck rebrà una actualització, de la qual no n’ha transcendit ni el contingut ni la data de llançament.
  • També s’ha anunciat una nova actualització per a WWE 2K18 (versió 1.03). I ja està. Els usuaris afirmen que s’han reduït de forma mínima els temps de càrrega, però no hi ha hagut cap tipus de comunicat oficial per anunciar-ne les característiques.
  • Mentre aventures com Minecraft són lluny de permetre el joc creuat (o “crossplay”) entre plataformes, ja s’està treballant per a que Hover: Revolt of Gamers ho pugui aconseguir. Així s’ha conegut a través de les dades d’actualització del joc a Steam.
  • Potser no n’haureu sentit a parlar, però de forma paral·lela a Super Smash Bros., creadors independents van desenvolupar un joc anomenat “Indie Pogo“, que com a “protagonistes lluitadors/es” s’utilitzen personatges dels jocs “indie” més famosos i importants, i es va actualitzant periòdicament per tal d’afegir-hi noves incorporacions. Doncs bé, gràcies a l’anunci de la compatibilitat de Nintendo Switch amb la plataforma de desenvolupament de videojocs GameMaker Studio 2, s’està estudiant la possibilitat de que aquesta aventura arribi a l’híbrida de Nintendo. Estarem atents/es a nous moviments.

 

Moltes gràcies i, desitjant-vos una grandiosa setmana, ens veiem demà!