Hola, sóc el Jowy i avui m’estreno com a redactor, espero fer bé la review! El comandament que us presento avui és la versió “no oficial” del “pro controller” de Nintendo Switch, de la marca TUTUO. Per començar aquest anàlisi, personalment jo li posaria de nom el “Pro controller low cost”. Ara sabreu per què.

 

1. Punts forts:

 

  • És molt còmode al tacte. Aquest “pro controller”, tot i costar 25 €, està fet d’uns materials més que decents, és d’un plàstic transparent pel qual s’hi poden veure els components de dins.
  • Té un disseny idèntic al comandament de la Xbox One, amb una adherència prou bona. Els sticks són una mica petits comparats amb els del “pro controller” de Nintendo. Tot i això, funcionen correctament i al tacte tenen una sensació molt agradable.
  • Els botons són bastant bons. Es podrien comparar amb els del comandament original.
  • El “giroscopi” i vibració són acceptables. El giroscopi l’he provat amb Splatoon 2 i amb Mario Kart 8 Deluxe, i amb els 2 jocs m’ha anat bastant bé, tot i que hi havia algun moment que anava amb una mica de retard però res destacable i tota l’estona sense cap problema.
  • La vibració, tot i no ser HD, fa la seva feina, cosa que ja m’esperava però és suficient. Ha de vibrar en els moments que ha de vibrar, i la reprodueix bé.

 

2. Punts Negatius:

 

  • No té punt NFC. Això vol dir que no accepta amiibos. En aquest cas el vaig provar amb el Zelda, i efectivament no en té, però això es pot solucionar ràpid connectant un moment els “Joy-Con” .
  • La creueta. Si se la pot definir d’alguna forma, és dient que és espantosa. Està massa separada del comandament comparada amb la resta dels botons, a part de que no és gens “presionable” ni agradable al dit. A més, no sobresurt gens de la superfície del comandament i si estàs jugant no la trobes.
  • No es pot jugar si s’està carregant. Un altre defecte que li he trobat és que si es vols jugar, no el pots carregar: quan està connectat a la consola no es pot carregar o automàticament es perd la connexió.

 

 

[amazon_link asins=’B078TGWBZ9′ template=’ProductAd’ store=’nintenhype-21′ marketplace=’ES’ link_id=’1348bdc9-479a-11e8-ad36-97e84f8e8aff’]