Molt bon Dilluns, bon inici de Setmana i feliç Dia de Sant Jordi! Ja heu fet una ullada a l’especial que hem fet des de NintenhypeCat per commemorar aquesta festivitat? No? Doncs llegiu-lo, perquè no té pèrdua i us agradarà! Sobre les notícies d’avui, prepareu-vos, perquè venim molt carregats/des! Novetats per parar una locomotora, actualitzacions, possibles confirmacions, tràilers de jocs que estan a punt de sortir i xifres escandaloses d’elements tant “simples” com una “demo”. Som-hi, que tenim feina!

 

  • Novetats confirmades per a Nintendo Switch: Heroes Trials (de moment, només se sap que arribarà durant la primavera), Hunting Simulator (en format físic i digital per al 26 de Juny), Suicide Guy (que se sabia que arribaria però no quan, i ara ja ho tenim: 10 de Maig. De moment, en format digital), Banner of the Maid (sense data ni format especificats), Yakyoo Famista Evolution (de moment, exclusiu de Japó, en format físic i confirmat per al 31 d’Octubre. A més, els/les que el reservin abans de la seva sortida, rebran dos codis de descàrrega per als jocs retro “anteriors” a aquesta aventura), Perfect Angle (3 de Maig, en digital), Firefighters – The Simulation, Firefighters Airport Fire Department, Professional Construction – The Simulation (tots aquests tres de UIG Enternainment, que arribaran en format digital i físic durant l’any), Invisiballs (17 de Maig a la eShop), Do not Die, Mr. Robot! DX (per al 3 de Maig, també en digital),
  • Un altre joc que arribarà a Switch si aconsegueix el finançament a Kisktarter: DYSTOA, una aventura desenvolupada en un món obert i postapocalíptic desenvolupat per tan sols tres persones. Necessiten 8.500 dòlars i podeu veure la pàgina del projecte aquí.
  • Fa temps es va confirmar que en territori japonès els jocs que formarien la trilogia de Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Trilogy per a Switch es podrien adquirir per separat a través de la eShop. Doncs bé, finalment, aquesta opció també arribarà a tot el territori Occidental.
  • Switch rebrà, el pròxim 10 de Maig a la eShop, un joc exclusiu anomenat Garage de la mà de la companyia tinyBuild. Avui se n’ha compartit el primer tràiler, que podeu veure just aquí:

 

 

  • Octopath Traveler s’està convertint en un dels jocs més desitjats pels jugadors i jugadores: la seva demo ha estat descarregada 1,3 milions de vegades, una autèntica bogeria.
  • Actualitzacions de jocs! Primerament, tenim la de Gal*Gun 2, que arriba a la versió 1.0.1 sense ni tan sols haver realitzat un anunci oficial sobre aquesta, pel que no hauria de corregir massa coses de vital importància. Per altra banda, Hollow Knight ha rebut l’actualització Lifeblood, que afegeix una gran quantitat de contingut (nous enemics finals, música i efectes de so, opcions al menú, extres, correcció d’errors,…) i de la qual en teniu tota la informació aquí. Finalment, Mighty Gunvolt Burst arribarà demà (al menys a Japó) a la versió 1.4 i inclourà un nou personatge, Tenzou, protagonista del Gal*Gun original. Aquí en teniu tota la informació.
  • South Park: Retaguardia en Peligro ja té el seu primer “gameplay” movent-se a Nintendo Switch! El teniu just a sota d’aquestes línies. De moment, sembla que complirà amb les espectatives. Tot i així, s’ha anunciat, un dia abans del seu llançament (demà dia 24), una actualització per l’aventura que pesarà ni més ni menys que 3,1GB, que sumats a la descàrrega addicional que requereix el joc de gairebé 15GB, fan un total de 18,1GB “extra” que es menjarà aquest títol de targeta SD o memòria de la Nintendo Switch.

 

 

  • Fa temps va “sonar la flauta” d’una possible versió del grandiós “indie” Firewatch per a Nintendo Switch, però encara ara no se n’ha confirmat res. Avui, però, hem conegut una notícia molt específica: la companyia Valve ha adquirit l’estudi Campo Santo, els desenvolupadors d’aquesta aventura. A veure què passa…
  • Recordeu que a l’últim Splatfest japonès s’enfrentaren la Tecnologia contra la Biologia? Doncs la primera s’ha imposat de forma absoluta: 3-0 respecte la Biologia, guanyant en popularitat, batalles per equips i batalles individuals.
  • Qui li hauria d’haver dit a The Snack World: Trejarers Gold, llançat al mercat el 12 d’Abril, que vendria el 65% de l’stock inicial en territori japonès (tot i que no s’ha compartit si a nivell de Nintendo 3DS o de Nintendo Switch). Una notícia impactant degut a la discreta recepció a tot el territori occidental. Això significa que ha venut, aproximadament, 100.000 còpies, una xifra gens dolenta.

 

Moltes gràcies, seguim demà i esperem que acabeu de gaudir d’una feliç vetllada de Sant Jordi!