Avui analitzarem un nou accessori que podem adquirir per la Nintendo Switch. Es tracta d’una Grip Case. I què és això? No us preocupeu, que us ho expliquem tot seguit: Una Grip Case és una funda que pot ser de diversos materials i ens proporciona seguretat davant caigudes i desgast de la nostra Nintendo Switch i, a més a més, té com dues protuberàncies a les zones dels Joy-Con que ens permet una millor ergonomia a la hora d’agafar la consola.

 

En aquest anàlisi valorarem la Grip Case que la marca Londinesa Orzly, empresa que ha desenvolupat diversos accessoris per a la Nintendo Switch i els té a la venta al mercat. El material amb el qual està dissenyat és de silicona Flexible, però a la vegada ferma, que té un tacte molt agradable a les nostres mans, és nota com una mica rugós que fa que tingui un adherencia correcta a les nostres mans i que no rellisqui. No ens notem les mans sudoroses amb sessions llargues, i tampoc es una rugositat que molesti, al contrari, és un tacte agradable.

El gruix és bastant considerable i provoca que la Switch amb la funda col·locada no entri al Dock, però per molt poc. Per tant, quan volem jugar a la TV, amb aquest Grip Case de Orzly, l’hem de treure per poder ficar la Switch al dock, cosa que comporta un petit inconvenient, però ho compensa amb una major sensació de seguretat quan juguem amb la consola en mode portàtil. Hi ha Grip Case que no fa falta treure la consola de la funda per ficar-la dins del dock, com és el cas de la que va treure l’equip Skull & Go, que podeu veure aquí.

 

 

Pel que fa a l’ergonomia, ens trobem que les protuberàncies a la zona on hi hauria els Joy-Con són realment satisfactòries i es nota un augment, bastant important, en la sensació de comoditat amb la consola a les nostres mans. Però tot té “pros” i “contres”. La “contra” en aquest cas vindria pels botons L i R, perquè a la zona hi ha una petita tira que molesta una mica al tacte dels botons L i R dels Joy-Con, ja que de per si són uns botons no massa còmodes, que provoca que no es notin tant bé al tacte. Res que no es solucioni amb un temps d’adaptació.

 

 

Pel que fa al preu, el model que he comprat és molt assequible (10 euros) i, pel que ofereix, és una compra realment recomanable si jugues molta estona amb la consola en mode portàtil per tal d’aconseguir una major sensació de seguretat amb l’aparell i, sobretot, la important millora en ergonomia d’aquesta, Important remarcar que la podem trobar en varis colors, per poder tenir la consola “customitzada” com volguem.

 

 

[amazon_link asins=’B0786QC5HM’ template=’ProductAd’ store=’nintenhype-21′ marketplace=’ES’ link_id=’d7f91480-5752-11e8-8b0e-bbefc3432f78′] [amazon_link asins=’B077V9B7C6′ template=’ProductAd’ store=’nintenhype-21′ marketplace=’ES’ link_id=’437006ca-5752-11e8-8eb2-29a28a9b8197′] [amazon_link asins=’B077TZGGCF’ template=’ProductAd’ store=’nintenhype-21′ marketplace=’ES’ link_id=’036e4419-5753-11e8-9f1b-abeecc17ef54′] [amazon_link asins=’B0786PWXHG’ template=’ProductAd’ store=’nintenhype-21′ marketplace=’ES’ link_id=’3705f715-5753-11e8-b38d-219fff526c3b’]