Sorpresos/es al fer una ullada ràpida al que se us presenta de notícies, avui? Nosaltres també ho estem? On queden aquells caps de setmana on anàvem tant tranquils/es i en cinc minuts ho teniem tot sabut? Els anyoreu? No ho feu, que arriben uns dels millors mesos de l’any referents al sector dels videojocs! Va, “hype” i som-hi!

 

  • Anuncis de nous jocs per a Nintendo Switch fins i tot en cap de setmana? Per favor, el dubte ofèn! Avui tenim: Gunvolt Chronicles: Luminous Avenger iX (sense data ni format especificats), Bloodstained: Curse of the Moon (que també sortirà a Nintendo 3DS. En format digital per al 24 de Maig), Zaccaria Pinball (a la eShop durant aquesta Primavera), Bossgard (sense format ni data concretats. La companyia només ha dit que es llançarà “molt aviat”), Hikkuri Gaeru (del qual només se n’ha anunciat el llançament) i Artifact Adventure Gaiden (sense data ni format).
  • Little Dragons Cafe ja ha especificat els detalls de la seva Edició Especial. Anomenada “The Little Dragons Cafe Limited Edition”, es llançarà el 24 d’Agost i contindrà un joc de 18 cartes, un CD amb 17 pistes de la banda sonora del joc, el propi cartutx de l’aventura, un peluix i una caixa col·leccionable. La teniu disponible a Amazon EEUU i a Amazon Canadà a un preu de 75 dòlars, despeses d’enviament no incloses.
  • Bé, sembla que l’odissea de The Pinball Arcade ha arribat a la seva fi: ja torna a estar disponible a la eShop de Nintendo Switch després que els seus editors es van veure obligats a retirar-lo sobtadament degut a problemes de llicències sense especificar.
  • Inversus Deluxe s’ha actualitzat a Nintendo Switch. Arriba a la versió 1.6.4 i afegeix compatibilitat amb la captura de vídeo i actualitzacions en el sistema de classificacions. Aquí en teniu més detalls.
  • Attack on Titan 2 ha anunciat que properament incorporarà un nou mode anomenat “Showdown“, que consisteix, bàsicament, en controlar un grup de Titans i realitzar partides en les que l’equip que tingui més HP al final, resultarà el guanyador. Aquí teniu el tràiler d’aquest nou mode:

 

 

  • Pato Box arribarà properament a Nintendo Switch, però la seva versió d’Steam ens deixa notícies de noves funcionalitats que estaran incorporades un cop surti l’aventura a l’híbrida de Nintendo. L’última ha estat l’anunci d’un nou DLC gratuït que incorporarà un Mode Arcade, on la finalitat serà vèncer els contrincants com més ràpid millor. Aquí en teniu els detalls.
  • Qui hauria d’haver dit que avui la cosa aniria de filtracions, també! I es que un comentarista esportiu holandès del videojoc FIFA (i, per tant, contractar per EA) ha dit, literalment, que “2019 serà un any molt millor perquè s’haurà afegit la UEFA Champions League i la Europa League al joc“. No cal dir que això també arribaria a Nintendo Switch, pel que veurem fins on arriba aquest “innocent” comentari. Aquí el teniu.
  • Va, i un altre rumor d’aquells que us agraden. Prové de la revista CoroCoro d’aquest mes, en la que s’ha revelat que “el major anunci de Splatoon 2 es donarà a conèixer el proper 9 de Juny“. La única pista que dónen es que és un projecte “top secret” i que és un emblema mai vist fins ara. Més, informació, aquí.
  • Per acabar, us deixem amb la imatge de Nintendo Classic Mini: Family Computer – Weekly Shonen Jump 50th Anniversary Edition, una versió de la “Famicom Mini” exclusiva de Japó que estarà disponible el 7 de Juliol a un preu de 8000 yens (uns 62 euros) i que comptarà amb un nou catàleg de jocs de Famicom, tots referents amb el món del Manga i de l’Anime, entre els quals hi haurà jocs de Captain Tsubasa, Kinnikuman, Saint Seiya o Dragon Ball, entre d’altres. Ah, i serà totalment daurada. Aquí la teniu, i aprofitem per acomiadar-nos fins Dilluns. Acabeu de passat bon cap de setmana!