Intelligent Systems amb els estudis de Koei Tecmo, Omega Force i Team Ninja, ha desenvolupat Fire Emblem Warriors, un musou de la franquícia Warriors de Koei Tecmo, però amb els personatges de la saga Fire Emblem de Nintendo.

El joc ens transporta al regne d’Aytolis on els dos bessons Lianna i Rowan princeps d’aytolis i el seu amic Darios, el príncep de Gristonne, estan disputant els seus entrenaments diaris. Just en aquell moment els monstres ataquen a Aytolis i se separen de la reina Yelena qui els hi fa entrega del Fire Emblem.

Ens trobarem amb unes mecàniques típiques dels musous, on tindrem un botó per esquivar, un per donar un cop fluix, un altre per assestar un cop fort, un més per utilitzar la màgia i per finalitzar un botó per entrar en el mode furor. Mitjançant els cops fluixos i potents podrem crear combos que ampliarem a posteriori mitjançant l’arbre d’habilitats i en aquest cas s’han implementat mecàniques extretes dels Fire Emblem on podrem coordinar forces amb companys, viatjar mitjançant unitats aeres per forats i el més interessant, en el menú de pausa podrem donar ordres a les nostres unitats com ara, protegir un bastió, atacar un bastió, apropar-nos fins nosaltres, etc.

 

 

 

 

 

El joc comptarà amb dos modes, el mode història que constarà de 22 capítols i una duració no inferior a 15 hores amb tres dificultats a escollir i on un cop haguem finalitzat el joc podrem gaudir del nivell extrem. Dintre del mode història, a certes missions quan arribem a derrotar a 1.000 unitats Anna es presentarà amb el seu Pop-up store i ens vendrà pergamins que en finalitzar el capítol desbloquejarà una part d’una il·lustració, i també en algunes missions podrem aconseguir segells mestres on millorarem algun dels nostres herois, això si té un nivell igual o superior a 15.

i el mode Cròniques, que es desbloquejarà a partir del 5è capítol del mode història i que un cop finalitzat el mode història ens desbloquejarà quatre mapes més. En el mode cròniques a cada mapa constarà de vàries missions totes de caràcter diferents (coliseu, contrarellotge, defendre el bastió, etc.) i allà podrem desbloquejar parts de les galeries d’imatge i segells mestres.


L’història del joc ens narrarà una aventura on els jugadors dels Fire Emblem ens sentirem com a casa, un periple típic però res excepcional on el factor fandom hi serà una part important, ja que a partir de l’aventura ens trobarem a diferents herois dels antics Fire Emblems (Daraen, Marth, Corrin, Takumi) però trobarem a faltar a personatges com Ike, Roy, Eliwood, etc. que segurament arribaran mitjançant el seasson pass de 19,95€. També cal recalcar que una no jugador de fire emblem potser l’història li pot semblar massa tòpica i plena d’estereotips inclòs plana.

Quant a la dificultat del títol és pràcticament inexistent, inclòs en el nivell difícil o extrem no ens resultarà cap desafiament, més aviat al contrari, és possiblement un dels Musous més fàcils que podreu jugar, cosa que li treu ganxo al joc i ho converteix en un dels punts més fluixos del joc.

No ens costarà pas adequar-nos al seu control, resulta molt fàcil, poder trobem a faltar algun botó més com el de saltar que ja hi és a jocs com el Dragon Quest Heroes, però tampoc és realment necessari, el control és molt suau per ser un musou i molt ben aconseguit, es nota que hi han sabut fer net del Hyrule Warriors on el control era més tosc. El problema cau en les unitats a cavall o voladores on resulta difícil de portar i lluitar amb elles.

El joc gaudeix de les bso dels Fire Emblems, que per una part és una bona notícia però per un altre ens trobem que no hi ha cap tema nou, cosa que se’ns quedarà curt.

· Poder portar als mítics herois de la saga Fire Emblem, cadascun d’ells tindrà els seus propis atacs personalitzats.

· Ens aportarà unes bones hores de joc, i és que comptant amb el mode història completat i el mode cròniques anirem a parar al cap de 60 hores tranquil·lament.

· L’apartat visual amb el cell-shading li va molt bé li dóna un semblant bastant important a les escenes dels fire emblems

· Les mecàniques implementades li donen un aire nou a l’estil Musou


· El joc resulta massa fàcil, no ens suposarà cap dificultat completar-lo

· La banda sonora potser se’ns queda una mica massa curta, si bé és veritat que tenim grans temes de la saga aquí no trobarem res de nou