Arriba el Dilluns després de la ressaca del Saló del Còmic de Barcelona 2018 (que, recordeu, nosaltres hi vam ser presents i us n’hem fet un article que esperem que us agradi), i, per tant, arriba una altra “ronda” de notícies del dia. Esteu preparats/des? Esperem que si, perquè segurament ens espera una setmana molt moguda, només heu de veure la gran quantitat de coses que s’han confirmat en un parell de dies? Tindrem un directe de Pokémon? De moment, anem per pams i especifiquem el que no és “fum”!

 

 • Noves confirmacions d’aventures per a Nintendo Switch: Kemono Heroes (sense format ni data específica confirmades. Només se sap que s’estrenarà a nivell mundial durant el 2019), Boku no Kanojo wa Ningyo Hime! (aquest 2018, sense data més concreta i suposadament en format digital), Kitsune ga Boku o Matte Iru (per al 2019, amb les mateixes condicions de l’anterior), Venture Kid (sense data ni format especificat, tot i que es gairebé segur que sigui en digital) i Breakers: Dawn of Heroes (sense data, ni format i, de moment, exclusiu de Japó). Poca cosa, avui, no?
 • Desde Gematsu ens arriben nous detalls sobre Dragon Quest Builders II corresponent a l’ordre Hargon: “Dragon Quest Builders 2 es desenvolupa al món de Dragon Quest II: Luminaries of theLegendary Line després que el clergue corrupte Hargon i el déu de la destrucció Malroth fossin derrotats. Mentre s’acostava un període de pau al món, també s’acostava una nova amenaça. L’Ordre Hargon, un grup malvat dirigit en el passat per Hargon i que va seguir els seus passos, sembla haver ressorgit! L’Ordre Hargon, que planeja destruir el món, està tractant d’eradicar als Constructors que poden reviure el món arruïnat amb el seu poder per construir coses. I el protagonista, un aprenent de constructor, és capturat per l’ordre Hargon ?!”
 • Playtronic té pensat fer un anunci aviat sobre contingut adicional de Yooka-Laylee i altres coses. Serà possible veure-hi una edició física del joc? Aquest anunci, sumat al tuit que ha fet el Director de Limited Run Games sobre “una sorpresa que ningú s’espera”, fa saltar totes les alarmes.
 • Pròximament tindrem la versió 1.01 de Regalia: Of Men and Monarchs, la qual solventarà problemes relacionats amb la “no existència” d’alguns elements de la interfície d’usuari.
 • Square Enix confirma que la versió de Switch del Dragon Quest XI està basada amb la versió de PS4 i no la de 3DS, com es sospitava de feia mesos. Una bona notícia al menys en el sentit gràfic i visual.
 • Amazon Itàlia ha llistat una edició de Donkey Kong Country: Tropical Freeze per a Nintendo Switch que es pot considerar “limitada”, ja que vindrà amb una caixa exterior especial, un joc d’enganxines i un clauer de Funky Kong. Si us interessa, té un preu de 65 euros i la podeu reservar aquí, ja que és probable que sigui exclusiva de territori italià.
 • Està costant molt treure informació a Bethesda en relació a Wolfenstein II. A dia d’avui només sabem que el joc sortirà per a Nintendo Switch, però no sabem si serà una edició que inclogui els DLC ni la data de sortida.
 • Des d’una revista japonesa em pogut veure un boxboart del proxim Inazuma Eleven Ares per a Nintendo Switch. Encara no hi ha data confirmada però segur que arribarà a Occident. Sentim la qualitat visual de la imatge però és l’única que s’ha “filtrat”.

 

 

 • Octopath Traveler es converteix en el joc de Nintendo més esperat pels japonesos segons la revista Famitsu. A més, ha estat classificat com a “M” (PEGI 18 aquí a Europa, per posar un exemple més directe) en territori Australià, pel que ens esperen moltes sorpreses.
 • Encara no s’ha estrenat i ja se’n reben grans notícies: el “tribut al món retro” de Sega per a Nintendo Switch anomenat Sega Ages ha confirmat que també inclourà Alex Kidd in Miracle World i Gain Ground a la seva col·lecció. Una gran notícia pels i per les amants d’aquestes aventures.
 • Black Hole es va llançar per a Switch fa temps, però pels/per les indecisos/es, a principis de Maig rebrà una demo a la eShop. Per altra banda, a la mateixa data també tindrà una actualització que el farà arribar a la versió 1.1, corregint, sobretot, errors en les mecàniques en el guardat de l’aventura.
 • Noves notícies sobre la nova i tant desitjada tirada de NES Mini. Rakuten, l’Amazon japonès, ha anunciat que començarà a rebre comandes de la Nintendo Classic Mini: Family Computer (la verisó “nipona” de la consola) novament avui, tot que només entre les 00:00 i les 11:59 JST (horari d’allà). Tot i no tenir anunci oficial per part de Nintendo, es veu que la tirada continuarà sent igual de limitada com les primeres, i encara no hi ha confirmació de la versió occidental.
 • Hem d’acomiadar un servei de Nintendo DSI. Des del 31 de març, ja no es pot accedir al menú de la Biblioteca DSI de Flipnote Studio 3D, aquella aplicació que permetia realitzar petits vídeos gràcies a les habilitats artístiques personals.
 • La revista oficial de Nintendo Espanya ha informat de la existència de noves mecàniques al nou Pokémon de Nintendo Switch i que la imminent entrega de la saga serà considerada la vuitena generació. Properament us farem una notícia en solitari sobre aquest aspecte.
 • I ja tenim confirmació oficial de la data de sortida de l’edició Especial de Harvest Moon: Light of Hope de Nintendo Switch anomenada Special Edition. A Europa serà el dia 22 de Juny, però encara no sabem on es podrà reservar. De moment, en aquest tuit en teniu la informació.
 • L’últim “sospir” de WiiU podria estar més lluny del que ens pensem. Aqua Moto Racing Utopia arribarà a la consola en format físic el pròxim 19 d’Abril. Això és tenir esperit de lluita.

 

Seguim demà, que tindrem un dia bastant mogut tenint en compte que ja hi haurà guanyador/a de la guia digital de Super Mario Odyssey que sortegem i s’acaba el període per obtenir el joc Infernium per a Nintendo Switch! Molta sort a tots i a totes!