Fa poc vam estrenar el Hype Cast, un nou programa en format “podcast” per parlar sobre el món i l’actualitat de Nintendo en el que sobren les paraules escrites, en el qual en Rockstr85 i en Reiseken van fer una grandiosa tertúlia sobre el recent llançament de Nintendo Switch Online i altres temes que envoltaven (i encara ho fan) aquesta nova forma de subscripció per al joc en línia inèdita en una consola de Nintendo.

Ara us oferim una nova entrega d’aquesta sèrie parlant d’un altre fenòmen que sembla anar a l’alça i que fa un parell d’anys va encetar una veda de còpia, especulació i bogeria col·lectiva: les mini consoles. En Rockstr85, en Reiseken i en Dani (el coneixereu com a “Usurer” aquí a la web), iniciaran el camí amb la NES Mini i aniran profunditzant amb l’impacte que va causar, parlant sobre les bases que va plasmar de cara a l’expansió d’aquest format de joc que permet rescatar en format “mini” les aventures més selectes que en temps passats ens van fer gaudir davant de la pantalla i ara ens permet rememorar-los en alta qualitat.

Sense més dilació, aquí us deixem amb el vídeo que podreu trobar a Youtube i l‘enllaç al compte oficial de NintenhypeCat de SoudCloud. Esperem que ho gaudiu moltíssim i, per suposat, esperem les vostres opinions respecte el podcast, ja que estem totalment oberts/es a realitzar-ne sobre els temes que més us interessin. Només us cal contactar-nos a través d’alguna de les nostres xarxes socials!