8 dies per l’E3 2018, ho tenim tot a tocar! Els nervis de la comunitat de NintenhypeCat estan a nivells màxims, i no només per tot el que es pugui mostrar en tal esdeveniment, si no perquè us estem preparant una “programació especial” que creiem que us agradarà bastant. Sorpreses inesperades incloses! Nosaltres també sabem jugar fort! De moment, aquí teniu les NTHNews d’avui i gaudiu del que ja és 100% segur:

 

  • Novetats confirmades per a Nintendo Switch: Kadobat Wars (que, després de ser exclusiu de la eShop japonesa, arribarà a l’Americana el pròxim 7 de Juny, a un preu de 4 dòlars), GRIDD: Retroenhanced (a la eShop el proper 7 de Juny, també), Guns, Gore & Cannoli 2 (de moment, són tot especulacions, però és probable que arribi a la eShop Occidental a finals d’estiu segons informacions “indirectes” dels desenvolupadors) i One Strike (per al 8 de Juny a la eShop, a un preu de 5 euros).
  • Els desenvolupadors de Shaq-Fu: A Legend Reborn han confirmat que el joc rebrà futurs DLC en els quals el protagonista es podrà enfrontar a personatges tant característics com Barack Obama o el raper Kanye West. La informació prové de la versió de PS4, aquí ho teniu tot més especificat.
  • Ratalaika Games ha confirmat en una nota de premsa en anglès que Heroes Trials acabarà arribant a Occident, després de que s’especulava que seria exclusiu de Japó. Gran notícia per els/les amants del gènere.
  • Avui ens arriba un tràiler de Dragon Quest X All In One Package, el proper llançament de Square Enix per a PC, PS4, WiiU i Switch que inclourà les aventures de la saga 1, 2, 3 i 4 i que arribarà a Japó el proper 26 de Juliol. Aquí us el deixem:

 

 

  • Limited Run Games, la famosa companyia especialitzada en el llançament de jocs en format físic de tirada limitada, ha confirmat la seva presència a l’E3 2018 i, a més, faran un directe a través de Twitch mostrant quelcom que no han volgut anunciar. Si el voleu veure, el podreu seguir des d’aquí el dia 11 de Juny a les 21:00PM de la nit (hora Europea).
  • Atelier Lydie & Suelle ja ha rebut una part dels DLC que Koei Tecmo va prometre i, de pas, s’ha actualitzat a Nintendo Switch. Aquests “extres” no són més que personatges i alguns vestits per aquests, però l’actualització 1.0.3 afegeix compatibilitat amb els DLC, alguns esdeveniments i algunes correccions menors d’errors. Podeu visitar el Facebook oficial de la companyia per a més informació.
  • I no deixem les actualitzacions, perquè s’ha confirmat que Rocket League rebrà, el proper 18 de Juny, un “pack DLC” que inclourà diversos elements relacionats amb la pel·lícula Jurassic World. Des de nous cotxes, passant per banners i arribant a noves explosions de gol. Aquí teniu el tràiler.

 

 

  • Actualitzades les noves tasques de manteniment per les plataformes de Nintendo. L’inici de sessió amb la ID a Nintendo Network estarà de manteniment des de les 21:00PM del dia 4 de Juny (avui) fins a la 01:00AM del dia 5 de Juny; L’online de Switch el 5 de Juny de 03:00AM a 05:00AM; L’online de Switch, WiiU i 3DS el dia 5 de Juny de 06:00AM a 11:00AM; I’online de Minecraft per Switch el dia 5 de Juny de 06:00AM a 09:00AM, igual que l’online de la pròpia Switch.
  • Des de la pàgina web de Nintendo al Regne Unit ens arriba un aclariment molt concís sobre les informacions que últimament envaien la xarxa sobre la bateria de la PokéBall Plus, l’accessori que acompanyarà les edicions de Pokémon: Let’s Go. S’ha confirmat que el temps de càrrega d’aquesta serà de 3 hores, no que la duració de la bateria sigui d’aquest període. Nintendo ho ha hagut d’especificar després de la confusió que va provocar durant les revelacions posteriors a l’anunci realitzat la setmana passada. Aquí teniu tota la informació al respecte.
  • Per acabar amb les News, recordem que des d’avui teniu disponible, tant en format físic com digital, l’aventura “point & click” anomenada Yesterday Origins per a Nintendo Switch.

 

Moltes gràcies a tots i a totes i recordeu que demà s’acaba el nostre sorteig d’una “key” europea de Suicide Guy per a Nintendo Switch! Seguiu l’enllaç i participeu-hi si no ho heu fet. Molta sort! Ah, i recordeu que avui teniu disponibles les NTHNews en format vídeo gràcies al nostre company reiseken!