Descobreix nous secrets de Nintendo Labo amb el segon vídeo de la sèrie sobre el taller Toy-Con

 

El nou episodi et mostra el que pots arribar a fer amb una antenauta gràcies al sensor d’infrarojos del Joy-Con. La sèrie “Inventa noves formes de jugar amb el taller Toy-Con” estrena avui un nou vídeo que inclou pistes per fer que el antenauta passi de ser un cotxe a un tanc teledirigit, així com explicacions amb que descobrir com funciona la càmera d’infrarojos. Pots veure el vídeo al canal de YouTube de Nintendo Labo Espanya.

 


Nintendo Labo és una nova línia d’experiències interactives amb les que crear, jugar i descobrir dissenyades per inspirar les ments creatives i els cors inquiets. Juntament amb la consola Nintendo Switch, els kits de Nintendo Labo proporcionen totes les eines i la tecnologia necessàries per fer creacions “DIY” ( “Do It Yourself”, o fes-ho tu mateix), jugar a jocs amb les teves creacions i descobrir com la tecnologia de Nintendo Switch transforma idees en realitat.

Nintendo Labo arriba a Europa el 27 d’abril en forma de dos kits diferents: el kit variat i el kit de robot. Tots dos kits es componen de tot el necessari per donar vida al teu Toy-Con, incloent els materials de construcció i el programari de Nintendo Switch corresponent. El Taller Toy-Con està també present en el programari de tots dos kits.

Més detalls de Nintendo Labo al canal de YouTube de Nintendo Labo i al web oficial de Nintendo Labo.