[ESTRENA] Another Code: Recollection (Nintendo Switch)

[ESTRENA] Another Code: Recollection (Nintendo Switch)

 

La saga Another Code és una petita joia del gènere d’aventures gràfiques que va captivar els cors dels fans de Nintendo. Tot gràcies a la seva combinació d’història plena de detalls, personatges memorables i mecàniques de joc que aprofitaven al màxim les peculiaritats dels sistemes. Amb l’anunci de la versió remasteritzada de tots dos títols per a Nintendo Switch, els fans, antics i nous, podran experimentar aquestes històries amb gràfics actualitzats i controls adaptats a la consola híbrida de Nintendo. Amb l’objectiu de resoldre misteris ben diversos, reunir pistes i investigar els indicis del passat de l’Ashley Mizuki Robins, haurem de descobrir què els va succeir als seus pares al llarg de dues històries. A Two Memories, ficarem rumb a l’illa Blood Edward per, després, reprendre la història dos anys més tard en un viatge a Lake Juliet a l’aventura anomenada A Journey into Lost Memories (o «Més enllà de la memòria» tal com el vam conèixer aquí a Europa).

Dues aventures, dues històries unides per un gran misteri

 

El primer joc, Another Code: Two Memories, va ser llançat per a la Nintendo DS l’any 2005 i va introduir als jugadors a la jove Ashley Mizuki Robbins en la seva recerca per descobrir els secrets del seu passat en una illa misteriosa. Després de rebre una carta del seu pare, a qui creia mort, l’Ashley fica rumb cap a la solitària illa Blood Edward (una illa deserta que amaga el tràgic passat de la família Edward, antics residents del lloc) per tal de cercar alguna resposta sobre la incògnita esmentada. Allà hi coneixerà un misteriós fantasma anomenat D, descobrint una mansió repleta de criptogrames desconcertants i misteris a resoldre. La combinació de la pantalla tàctil de la DS i els enigmes basats en les físiques van ser tota una novetat en aquell moment, oferint una experiència d’immersió que va ser molt ben rebuda. A Nintenhype.cat vam cobrir aquest joc com a part de les nostres ressenyes retro.

La seqüela, Another Code: R – A Journey into Lost Memories, va arribar a la Wii el 2009, afegint profunditat a l’univers de la saga amb una nova aventura plena de misteris per a Ashley. Tot i que no va tenir el mateix impacte que el seu predecessor, va ser lloat per la seva profunditat narrativa i el desenvolupament dels personatges. Dos anys després dels esdeveniments d’Another Code: Two Memories, l’Ashley es troba d’acampada a Lake Juliet, però la seva estada pren un gir inesperat quan comença a tenir visions passades de la seva mare. És possible que ambdues visitessin aquest lloc, en el passat? Mentre intenta ficar resposta a les visions esmentades, l’Ashley també trava amistat amb un noi que s’ha escapat de casa, i descobreix que fa cinc anys, a Lake Juliet, hi va ocórrer un tràgic succés. Així doncs, hauràs de conèixer als vilatans i a altres visitants del llac per a ajudar a l’Ashley a treure la veritat a la llum, per així esclarir el passat de la seva mare i el que va succeir realment al Lake Juliet.

 

 

Novetats exclusives per la Nintendo Switch

 

Ara, amb la remasterització, titulada Another Code: Recollection, els jugadors podran gaudir d’aquests dos títols amb millores visuals i de jugabilitat que enriqueix l’experiència original. A més, la possibilitat de jugar amb els Joy-Con o en mode portàtil ofereix una nova dimensió de comoditat i accessibilitat. A més, aquesta versió dels jocs inclou doblatge complet, així com pistes per tal de garantir la progressió de la trama.

Tot i que d’aquesta versió se n’ha encarregat Arc System Works, Cing, l’estudi darrere de la saga Another Code, també va ser conegut per la igualment estimada Hotel Dusk, una altra saga d’aventures gràfiques que van sortir per a la Nintendo DS. Hotel Dusk segueix les aventures dramàtiques de l’ex-detectiu Kyle Hyde, amb un estil artístic que recorda les novel·les negres i una banda sonora evocadora. Juntament amb Another Code, Hotel Dusk va establir a Cing com un estudi capaç de crear històries profundes i atmosfèriques. Tot i que Cing va tancar les portes el 2010, el seu llegat perdura a través d’aquests títols remasteritzats. Another Code: Recollection és una oportunitat perfecta per a redescobrir o experimentar per primera vegada aquestes aventures úniques que van deixar una marca en el gènere d’aventures gràfiques.

 

 

ANOTHER CODE: RECOLLECTION ESTÀ DISPONIBLE A NINTENDO SWITCH DES DEL 19/01/2024 A UN PREU BASE RECOMANAT DE 59,99 EUROS TANT EN FORMAT FÍSIC COM EN FORMAT DIGITAL.

About The Author

Marxally

M'agrada crear coses. El disseny gràfic i els videojocs són la meva passió.

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

REFERITS

ÚLTIMS VÍDEOS

Loading...