Jett Rider

Jett Rider és joc de trets i «arcade» ple d’acció, exploració, elements de rol, humor i enemics finals impressionants. Escorcolla, lluita, guanya experiència i compra armes en aquesta emocionant aventura desenvolupada per Last Chicken Games.

En aquest joc, l’heroi més atípic protagonitza la major aventura 2D de l’any. En Jett és el personatge que t’ajudarà a salvar el planeta Gravos, tot alliberant el seu poble mentre s’enfronta als capitosts més durs. Però no t’oblidis de reciclar!

Una col·lisió dins l’òrbita del planeta Gravos és el punt de partida d’una inoblidable aventura inspirada en grans clàssics del sector que tantes tones de diversió ens han ofert al llarg de la història. En Jett, l’escombrariaire espacial, només havia de recollir les restes de l’accident de la nau de càrrega AC-137, però de seguida descobreix que alguna cosa tèrbola es cou sobre la superfície de Gravos…

Disponible a:

Desenvolupadora: Last Chicken Games
Editora: JanduSoft
Consola: Nintendo Switch
Data de publicació: 25-01-2024
Gènere: Arcade, Acció, Aventura
PEGI: 7