Has Been Heroes en porta un roguelike molt desafiant.

El joc ens situa en la situació de dos herois que s’han fet vells i han estat oblidats, durant el tutorial on t’ensenyen les mecàniques coneixen una noia que els idolatrava i que ara vol acompanyar-los a una nova missió molt important. Aquesta missió tracta de portar les tres filles del rei a l’escola de princeses.

Per completar aquesta missió ens endinsarem amb els nostres tres herois i tres princeses a un dels escenaris disponibles, a partir d’aquí tot passa aleatòriament, és a dir, la partida serà molt difícil que es torni ha repetit. Un cop un dels tres herois mor, el joc s’iniciarà.

El gameplay és un sistema de combat a tres carrils on anirem avançant al mateix temps que els enemics, gràcies a les diferents habilitats dels personatges, combos o màgies.

A mesura que el joc avança la dificultat creix exponencialment i el nombre de màgia i objectes augmenta.

Dins del joc trobarem diversos objectes i magies, que ens aniran apareixen de manera aleatoria a cada joc que començem.