Ja és divendres i ho nota tota la societat! La comunitat de Nintendo no se’n lliura, tampoc: el ritme de notícies baixa (mínimament, no ens fem il·lusions), els rumors es disparen, els pardalets canten…Què us he d’explicar que no tingueu ja present, si cada setmana acostuma a passar el mateix. Tot i així, som-hi, que alguna cosa podem explicar!

 

  • No acostuma a passar sovint, però Corea del Sud sembla que ha “filtrat” un joc per a Switch. Es tracta de Football Manager Touch 2018, i ha estat definit com a “classificat”, pel que el seu llançament ha de ser imminent. Quan tinguem més informació ho tindreu per aquí.
  • Més confirmacions per Switch: Cube Island (“clon” de Minecraft que arribarà a través de la eShop durant l’any), Ambrosia (no s’ha confirmat oficialment, però la companyia ha afegit Nintendo Switch a la seva llista de plataformes), The Adventure Pals (en digital durant el mes que ve), Steins;Gate Elite (que se sabia que arribaria però només a Japó, i finalment arribarà a Europa i Amèrica sense data concretada), Ninja Kid (dels Arcade Archives, sense data confirmada), Terra Cresta (igual que l’anterior), Punch Out!! (també d’Arcade Archives, però aquest arribarà a la eShop el dia 30 de Març), Farm Expert 2018 (en digital el dia 30 de Març) i PixelJunk Monsters 2 (a la eShop durant el Maig).
  • I ara una notícia curiosa: s’ha conegut quan ocuparà Donkey Kong Tropical Freeze (recordeu: “Funky Kong New Mode”) i resulta que pesa menys que a WiiU. Mentre que el joc original pesava 11,4GB, el de Switch baixarà a 6,6 tot i els “extres” que teòricamet inclourà. A Japó ja es pot “precarregar”, aquí, de moment, no.
  • A Nintendo, de vegades, se li escapa la “vena adulta” tot i que s’hagi “encastat” dins el sector “infantil”. A la eShop tindrem disponible, pròximament, el joc Metropolis: Lux Obscura, una aventura que combina eun estil visual de còmic amb varis puzles tipus “Pokémon Shuffle”. Doncs bé, es tracta d’una aventura adulta, amb contingut sexual, violent i llenguatge groller. Si bé s’ha fet tot el possible per a que no es notessin aquestes característiques, a les captures del joc s’hi mostren els pits d’una de les protagonistes sense cap tipus de censura. La polèmica està servida.

 

Portada de Metropolis: Lux Obscura. Pròximament, a la eShop de Nintendo Switch, amb polèmica de regal.

 

  • Noves tasques de manteniment per a les plataformes de Nintendo. Seran des de les 10:00 PM del dia 27 de Març fins al dia 29 a les 4:50 AM, en hores intercalades. Podeu consultar quines plataformes i quin horari des d’aquí.
  • Una base de dates de classificació de videojocs Australiana ha posat al descobert un misteriós joc en el que Nintendo of America hi figura com a productora i directora d’aquest. El nom del joc és EclairCity i la informació que se’n sap al respecte és nul·la. Estarem atents/es a més informació.
  • S’ha anunciat un “Rivals Direct” per al dia 1 d’Abril. Rivals of Aether és un joc indie inspirat en Super Smash Bros. Aquest “direct”, si bé ha copiat el format d’anunci de Nintendo, no té cap relació amb la companyia i es desconeix qualsevol tipus de detall relacionat amb aquesta propera mostra. Pot ser perfectament que es tracti d’una broma pel clàssic “April Fool’s Day“. Us deixem la “revelació” aquí.
  • Recordeu que des d’avui podeu adquirir en format físic el joc Detective Pikachu per Nintendo 3DS, i que l’acompanya un Amiibo del protagonista de mida gegant que farà de les delícies de tots els col·leccionistes. A més, per Switch, a la eShop trovareu Castle of Heart.

 

Moltes gràcies a tots i a totes i a pel cap de setmana!