Avui tenim molta teca a digerir! Des de nous rumors de Pokémon fins a nous comandaments japonesos per la Switch que faràn de les delícies dels/les col·leccionistes. Resumirem totes les novetats d’avui, espero fer bé les NTHNews ja que m’estreno fent-les!

 

  • Els jocs anunciats avui per a Nintendo Switch són: Beyblade Battle Zero (25 d’octubre a Japó),  avui per a switch, Sushi Striker: The Way of Sushido (Només tràiler, la nova entrega d’aquesta saga està en desenvolupament), Little Dragons Café (s’estrenarà el dia 30 d’agost a Japó), PixelJunk Monsters 2 (Edició coleccionista i versió física gràcies a Limited Run Games. Es podràn reservar a partir d’aquesta nit a 59 € i només n’hi haurà 2.500 unitats disponibles, aquí en teniu tota la informació), i The Infectious Madness of Doctor Dekker (el dia 5 de Juny, en digital).
  • Per Nintendo 3DS també s’ha confirmat un llançament: Block-a-Pix Color, que arribarà a la eShop de la consola el pròxim 17 de Maig a un preu de 8 euros.
  • Els jocs no confirmats però amb esperances de que surtin són: Hollow Knight (avui mateix el seu creador ha dit que “està quasi a la línea de meta”) i Fortnite (pren força un rumor que diu que arribarà a les mans de Iron Galaxy, el qual va ser el que va portar Skyrim a Switch).
  • S’han presentat noves coses pel que fa a Octo Expansion, la nova gran expansió de Splatoon 2. A Japó s’han presentat noves imatges i un “gameplay” en el qual surt el Paix Daurat però amb els personatges d’Octo Expansion. També junt amb aquest vídeo s’ha presentat una nova captura del metro de la expansió, la qual podeu veure en aquest enllaç. Us deixem amb aquest “gameplay”

 

 

  • I més notícies! Seguim amb els nou perifèric de nintendo switch que arribarà junt amb el recent anunci de Taiko Drum Master: Nintendo Switch Edition. Avui Bandai Namco ens ha sorprès  amb el tambor que ja va sortir fa uns anys a PS4, però ara sortirà amb la nova entrega de switch a un preu de 55€. Aquí el podeu veure.
  • Crash Bandicoot N. Sane Trilogy arribarà el 29 de Juny a Nintendo Switch, això ja se sap. La novetat és que des d’avui mateix ja es pot pre-carregar a través de la eShop. Pesa 5,2GB i aquí en teniu tota la informació.
  • Es mostra una altre tràiler del gran joc Octopath Traveler, on s’hi mostren els dos nous personatges, els quals semblen que seran DLC’s. Els dos personatges mostrats són Cyrus i Ophilia. Cyrus és un Erudit el qual ens donarà la tècnica “Explore“, i Ophilia és una Sacerdotesa la qual té la tècnica “Lead“.

 

 

  • Bé, ara arribem al plat fort de les News i de fet de quasi totes les news: els rumors de Pokémon Switch. Avui el rumor s’ha estès amb el nom de Pokémon: Let’s GO! Pikachu /Pokémon: Let’s GO! Eevee. De fet, els rumors han començat pel que ha publicat Emily Rogers al seu blog, on ha dit que el Pokémon publicarà el seu tràiler al Maig. Però bé, després d’això han començat a sortir més rumors sobre Pokémon Switch en els qual es publicava el seu nom. L’informació ve de 4chan junt amb la notícia ha publicat el suposat logo del joc en japonès. El rumor més gran del joc és que seria un Remake de Pokémon Amarillo (Pikachu), estaria connectat amb pokémon Go (Let’s GO) i que sortirà el tràiler d’aquí poc. També el compte oficial de Junichi Masuda ha publicat aquest matí (suposadament) una foto la qual surt un pokémon vestit de Luigi i amb una Pokéball, el que ha donat més “joc” a totes aquestes suposades filtracions.

 

 

  • També com a possible informació molt interessant tenim els nous registres de patents que Nintendo ha fet oficials aquest matí, on s’hi poden veure títols molt impactants que, segons el propi registre, s’utilitzaran per a llançaments de jocs físics. Dita llista inclou noms com Star Fox, F-Zero, Pikmin, Yoshi’s Island o Nintendogs, entre d’altres. Aquí hi teniu tota la informació.
  • I per últim dir que demà estarà el Wonder-Boy amb un 50 % de descompte a la e-shop. Aprofiteu i recordeu que en teniu un anàlisi fet pel nostre company Rocsta per que pugueu veure si us agrada!

 

Moltes gràcies i seguim demà!