Hi ha Dijous que es poden considerar ja com a caps de setmana, sobretot per la tranquilitat que es respira en l’ambient. Doncs avui no és un dia d’aquests! Ha arribat el bon temps, la “caloreta” i l’estiu de cop, i com si es tractessin de comandes de gelats en un “xiringuito” de platja, les novetats circulen a una velocitat imparable. Tenim novetats de totes les classes, trieu i remeneu!

 

  • Comencem, com sempre, amb les novetats confirmades per a Nintendo Switch: A Robot Named Fight (el 26 d’Abril a la eShop), Another Eden (encara sense data ni format), Unexplored: Unlocked Edition (amb tres packs DLC inclosos, però sense format ni llançament especificats), Battlezone: Gold Edition (en digital, durant l’Estiu) i Tale of Ronin (només se n’ha anunciat el llançament, sense anar més lluny).
  • Recordeu que fa temps es va confirmar Saturday Morning RPG per a Nintendo Switch, veritat? Doncs ja en tenim la data de llançament “oficial” (al menys tal i com apareix a la eShop de Nintendo): 26 d’Abril a Europa. Per altra banda, també hem rebut informació oficial de que el joc Max: The Curse of Brotherhood arribarà en format físic, però sense data confirmada (ho teniu a la nota de premsa que hem publicat aquest natí). I, per acabar, Disgaea Refine ha confirmat el seu llançament en terres Occidentals amb el nom Disgaea Complete 1, i tot i que no té data de llançament oficial (“a finals del 2018”), s’ha mostrat una edició especial del joc que costarà 100 dòlars i que ja podeu reservar en aquest enllaç, a la web de NIS America.
  • Stegosoft Games és un altre estudi independent que “busca fortuna” a Kickstarter per tal de que la seva obra gràfica vegi la llum en quelcom plataforma. En aquest cas, es tracta de Rise of Third Power, que tot i que ja ha estat finançat al 120%, encara busca sortit a Nintendo Switch. Ells no en tanquen la porta, però no saben com fer-ho degut a les dificultats del sector. Aquí en teniu la pàgina del projecte.
  • MUSYNX arribarà finalment a Nintendo Switch el 19 de Juny. S’ha confirmat, a més, l’existència d’una edició limitada que vindrà amb un “box art” diferent de la versió “normal” del que només en gaudiran les primers 5.000 unitats, i un cop venudes no n’hi tornarà a haver stock. Aquí en teniu el tràiler i l’anunci de l’edició.

 

 

  • Ja trobàvem a faltar les actualitzacions! Primerament, parlem de Brawlout, que arribarà a la versió 1.3 afegint grans novetats (nombrosos nous modes, possibilitat de captura de vídeo, reptes diaris, variants dels personatges… Aquí en teniu totes les característiques). A més, Handy Mahjong també s’ha actualitzat, i a part d’afegir dos nous idiomes, permet posar la Nintendo Switch en format vertical per jugar-hi i així fer més dinàmiques les partides multijugador.
  • Ja coneixem la mida de descàrrega d’alguns dels jocs més esperats de les properes setmanes. Passem a enumerar-los: Jotun: Valhalla Edition – 3.7GB; Little Nightmares: Complete Edition – 2.8GB; Immortal Redneck – 1.9GBGoetia – 1.7GB; MUSYNX – 1.1GB; Hyper Sentinel – 934MB; Saturday Morning RPG – 896MB; Cube Creator X – 889MB; KORG Gadget – 559MB; Save the Ninja Clan – 302MB; Sky Rogue – 245MB; Ninja Striker! – 219MB; Agatha Knife – 211MB; Sparkle Zero – 114MB; i Another Lost Phone: Laura’s Story – 100MB.
  • Avui la cosa va de vídeos, però no és per menys! I és que el grup Polygon ja ha pogut tenir a les mans el cotxe radiocontrol de Nintendo Labo (és a dir, un dels primers “kits” de l’aposta de cel·lulosa de Nintendo) i n’ha compartit un vídeo sobre l’ “unboxing” i el procés de creació. Molt interessant, no té pèrdua!

 

 

  • Tenim notícia 100% verificada dels nous jocs que llançarà Limited Run Games en format físic per a Switch. Es tracta de dos Indies anomenats Flinthook i Mercenary Kings. Sortiràn en format individual (cadascun a 30 dòlars, sense despeses d’enviament, que s’eleven a uns 10 euros més) i en forma de “pack” d’edició limitada a 3000 unitats mundials, on s’inclouran els dos jocs, una banda sonora, dos pósters i dues caixes metàl·liques (a un preu base de 90 dòlars + 15 d’enviament). Sortiran per reservar d’aquí tres dies. Aquí en teniu l’enllaç.
  • Per acabar, com sempre, recordem que des d’avui teniu disponibles els jocs BAFL – Brakes Are For Losers, Neo Atlas 1469, NeoGeo Real Bout Fatal Fury Special i Ninja Striker.

 

Ens veiem demà, avantsala del cap de setmana!