Bones! Aquí Rockstr85, portant-vos les notícies del dia! Ben sucoses i gustoses pel públic d’avui i mode d’entrant cap a un E3 ple de sorpreses!

 

 • Square Enix ha mostrat aquesta matinada des de el Japó el nou vídeo per promocionar Octopath Traveller, joc que a priori satisfarà a tots aquells fanàtics dels JRPG de tall clàssic i intentarà potenciar de nou el genere rol a les consoles! Ho aconseguirà d’una vegada per totes? Aquí podeu veure el tràiler:

 

 

 • Koei Tecmo ha confirmat la presència de Warriors Orochi 4 per a Nintendo Switch i altres plataformes, s’estrenarà al país del sol naixent i encara està pendent de confirmar el dia del llançament a occident. Si voleu seguir gaudint del Musou més famós de Koei Tecmo, és ara el nostre moment.
 • El joc desenvolupat per l’estudi Firma Studio, Super Chariot que sortia just avui a la venda a l’eShop per a Nintendo Switch, ha sigut confirmat cap al dia 17 de maig a un preu de 19,99€ i ocuparà un espai al disc dur de 491,78 Mb.
 • Un altre joc que arribarà a la nostra petita/gran híbrida serà The Messenger serà llançat a l’eShop japonesa cap a finals d’estiu, no se’n sap però ni preu ni data concreta del llançament. Aquí podeu veure el seu tràiler. Si us agraden els jocs arcade/plataformes al més pur estil Ninja Gaiden i respectant els gràfics de 8-bits de la Nes, aquest Ninja us redimirà de la més profona foscor.

 

 

 • La revista Shonen Jump, reconeguda per publicar manga com Bola de Drac, Bleach, Gintama, etc. i sempre fent gala de la seva bona relació amb Nintendo (Recordem que aquí es va encetar el concurs per aconseguir tots els Pokemon i als primers els hi regalaven en Mewto) ha revelat que el dia 9 de juny farà un anunci relacionat amb Splatoon que farà “Sacsejar al món“. Aquest anunci tindrà lloc abans del event del E3 i tindrà justament moment de ser degut al Mundial del Splatoon 2. L’única cosa que sabem és que estan treballant en un nou projecte! No sigueu pintamones i que no us passin la mà pintada per la cara!
 • Shonen Jump ha revelat 3 nous personatges jugables per My Hero One‘s Justice, els tres personatges en qüestió són: Fumikage Tokoyami, Kyouka Jirou i Eijiro Kirishama. A part els jugadors a el Japó que realitzin una reserva anticipada tindran accés a dues targetes RP rares de aconseguir, que podran ser utilitzar a Clash Heroes Battle, i colors alternatius, com ara accessoris, títols, línies de victòria i demès. És ara o mai el moment de ser uns verdaders superherois!
 • Black Sky Games, ha aconseguit arribat al 275.878€ a Kickstarter i podrà desenvolupar Blade of Unagi, serà exclusiu de Nintendo Switch i PC. Serà un joc d’scroll lateral, acció i aventura. Us deixem amb el seu tràiler a continuació:

 

 

 • Minecraft ha confirmat a la revista japonesa Shonen Jump, que el joc arribarà en format físic al japó el mes de juny i costarà 3.888¥ (Uns 25€ aprox.), Aquesta versió comptarà amb l’actualització “Better Together“, en el cas de tindre la versió digital comprada a l’eShop, serà obtinguda gratuïtament.
 • I Hate Running Backwards joc desenvolupat per Binx Interactive, Croteam Incubator i distribuït per Devolver Digital arribarà a Nintendo Switch a finals de l’estiu a un preu de 14,99€. Si us agraden els jocs d’onejades d’enemics amb un estil Minecraft, aquest serà el vostre joc!
 • Pixellore ha confirmat el llançament de RemiLore per Nintendo Switch, Pikii serà l’encarregada de publicar el joc al territori nipó on ademès comptarà de format físic.
 • One Piece: Pirate Warrior 3 Deluxe Edition surt al mercat aquesta mateixa setmana per celebrar-ho Bandai Namco ens mostra el seu trailer de llançament.

 

 

 • Què, us vau quedar amb més ganes de Darkest Dungeon? Doncs no us amoïneu, el DLC The Color of Madness l’ampliarà més, comptarà amb The Farmstead: Un mode supervivència basat en un nou entorn; Reabesteixament; Una facció enemiga totalment nova; 2 nous bosses; Nous objectes; i Noves melodies.
 • Carlos Coronado, Desenvolupador i creador d’Infernium ha anunciat mitjançant el seu twitter que la nova actualització ja hi és disponible. Com a contra comenta ell que ha estat escoltant als jugadors i aquesta actualització extrau gran part de l’essència del joc, per aquest motiu l’accessibilitat serà una opció a escollir abans de començar la partida. Aquesta opció ens donarà a escollir quatre opcions diferents (Més Tutorials, Sense Enemics, Enemic Més Lents, Sense Mort Permanent) que faran el joc més accessible. Us recordem que aquí el nostre company redactor Furank va entrevistar en exclusiva, si li voleu donar una ullada, aquí teniu el link. D’un altra manera, si voleu saber que ens va semblar el joc, aquí teniu la nostra anàlisi
 • Aquest matí ha sigut llençat el nou esdeveniment de Fire Emblem Heroes, Genealogia, acte que estarà disponible fins el 21 de maig. Aquest acte ens presentarà els personatges de Genealogy of the Holy War, així que podrem aconseguir els personatges Ares, el cavaller de la foscor; Lene, la baillarina; i Ishtar, la deesa del tro. A part comptarem amb un mapa de l’història i els seus pertinents reptes especials per aquest temps limitat. Aquí teniu el tràiler del nou esdeveniment, Genealogy:

 

 

 • Ja és oficial: Monster Crown arribarà a Nintendo Switch en format digital a finals d’any – principis del 2019. Avui s’ha acabat el seu finançament a Kickstarter aconseguint gairebé 40.000 dòlars dels 4.000 que necessitava Studio Arum per fe realitat el joc a vàries plataformes, complint gairebé amb tots els objectius de finançament proposats. Més informació, aquí. Recordeu que en teniu unes “primeres impressions” aquí, a la web.
 • Snap Fingers ens confirma el llançament del seu joc AwKward per a Nintendo Switch el dia 19 de juny. El preu serà de 12,99€.
 • Trets, waifus i vestits és el que ens porta Inti Creates amb el nou pack de vestits com a DLC per a Gal*Gun 2, això si, només disponibles a el Japó. Aquí teniu el tràiler del DLC:

 

 

 • Grans notícies per als/les amants dels jocs de plataformes! El joc del bandicoot més famós dels videojocs d’adavanta al 29 de juny per a Nintendo Switch!
 • Atenció caçadors! Monster Hunter XX arribarà a occident sota el nom de Monster Hunter Generations Ultimate, així també ha sigut confirmada també l’arribada del videojoc el dia 28 d’agost. Us deixem amb el seu tràiler:

 

I fins aquí podem llegir! Espero que hagi sigut una lectura amena i demà més i millor!