Nintendo revela els seus plans per al E3 2018


La nova entrega de Super Smash Bros per a Nintendo Switch protagonitzarà una setmana de jocs, tornejos i molt més!

 


Nintendo tornarà al juny a la fira més important del sector dels videojocs, l’E3 de Los Angeles, amb activitats dissenyades expressament per als fans, així com amb noves possibilitats que els espectadors de tot el món i els visitants de la fira es submergeixin en i es diverteixin amb les novetats de la companyia. Tal com ve sent tradició en els últims anys, Nintendo centrarà les seves activitats de l’E3 en jocs que estan a punt d’arribar, posant un focus especial en un títol clau: el recentment anunciat Super Smash Bros, que arribarà a la consola Nintendo Switch aquest any. Els jocs que es llançaran després de 2018 s’anunciaran més endavant.

Les celebracions comencen amb dos dies d’acció competitiva d’alt nivell. Els fans europeus més troneres podran veure en directe les semifinals del Campionat Mundial de Splatoon 2, en el qual participaran els equips classificats de tot el món -inclòs l’actual campió europeu, un equip d’Alemanya-, des de dimarts, 12 de juny, a les 00:30 hora catalana, fins a les 03:00 hora catalana. Les finals tindran lloc el dimarts, 12 de juny, seguides immediatament després pel torneig Super Smash Bros Invitational 2018, que enfrontarà jugadors convidats de tot el món en Super Smash Bros per a Nintendo Switch. Tota l’acció serà retransmesa en directe des de la pàgina web de l’E3 2018 de Nintendo Europa, així com a YouTube, amb una sala de xat disponible en l’idioma de l’espectador.

A les 18:00 hora peninsular espanyola, del dimarts, 12 de juny, Nintendo estrenarà la seva presentació en vídeo *, en la qual revelarà els jocs previstos per a llançament en 2018, inclòs Super Smash Bros per a Nintendo Switch. Just després de la presentació, començarà el Nintendo Treehouse: Live | E3 2018, que oferirà tres dies de partides en directe, aparicions de desenvolupadors i una visió en profunditat dels jocs, començant per Super Smash Bros per a Nintendo Switch. La presentació en vídeo es podrà veure en els idiomes de cada país, mentre que el Nintendo Treehouse: Live | E3 2018 només estarà disponible en anglès, tots dos estaran accessibles a la pàgina web de l’E3 2018 de Nintendo Europa, així com a YouTube, amb una sala de xat disponible en l’idioma de l’espectador.

Del 12 al 14 de juny, les persones que visitin l’estand de Nintendo al Centre de Convencions de Los Angeles podran provar una varietat de jocs, inclòs Super Smash Bros per a Nintendo Switch. Addicionalment, alguns dels millors jocs third-party previstos per a llançament en Nintendo Switch també estaran inclosos en una sèrie d’activitats al llarg de la setmana del E3.

En les properes setmanes es revelaran detalls addicionals sobre la presència de Nintendo a l’E3 2018. Per mantenir-te informat, consulta regularment la pàgina web de l’E3 2018 de Nintendo Europa.

Nota: * Títol no definitiu.

 


Resum d’activitats

 

Tota l’acció serà retransmesa en directe des de la pàgina web de l’E3 2018 de Nintendo Europa, així com a YouTube, amb una sala de xat disponible en l’idioma de l’espectador.

 

Activitat Horari
Semifinals del Campionat Mundial de Splatoon 2 Comença: Dimarts, 12 de Juny, 00:30 hora peninsular espanyola.

Finalitza (aprox.): Dimarts, 12 de Juny, 03:00 hora peninsular espanyola.

Presentació en vídeo*

Fes un cop d’ull als jocs de Nintendo Switch que arribaran a 2018, inclòs el recentment anunciat Super Smash Bros per a Nintendo Switch

Dimarts, 12 de Juny

18:00 hora peninsular espanyola

 

Nintendo Treehouse: Live | E3 2018

Tres dies de partides amb la Nintendo Switch amb membres de Nintendo Treehouse i desenvolupadors. Començarà amb el recentment anunciat Super Smash Bros per a Nintendo Switch just després de la presentació en vídeo.

Dimarts, 12 de Juny

Immediatament despré de la presentació en vídeo.

Finals del Campionat Mundial de Splatoon 2 Comença el Dimarts, 12 de Juny (hora per confirmar)
Super Smash Bros. Invitational 2018 Comença: Immediatament després de les finals del Campionat Mundial de Splatoon 2

 

 

Més informació:

http://e3.nintendo-europe.com / http://www.nintendo.es

https://www.nintendo.es/nintendoswitch / http://www.smashbros.com

https://twitter.com/nintendoES / http://www.youtube.com/NintendoES

http://www.twitch.tv/nintendoes / http://www.twitch.tv/team/nintendo

https://instagram.com/nintendoes/ / https://instagram.com/nintendoeurope

https://www.instagram.com/NintendoSwitchEurope/ / https://www.facebook.com/NintendoSwitchES

https://www.facebook.com/SplatoonES / https://www.facebook.com/SmashBrosES

http://www.youtube.com/Nintendoes