Cada dia ens arriba alguna cosa nova sobre Nintendo Labo. I no és per menys: si a Japó i a Amèrica ja ha sigut una autèntica revolució, no volem ni pensar en què passarà aquest mateix divendres, quan es llanci també a Europa! L’efecte es notarà a tots els racons de la Terra: la comunitat està creant coses meravelloses i només fa 5 dies que ronda pel món. Tot i això, les novetats no paren d’aparèixer i cada dia tenim tones i tones de noves notícies. Comencem!

 

  • Noves confirmacions de jocs per a Switch: Wizard of Legend (15 de Maig, en digital), 10-Yard Fight (d’Arcade Archives, que arribarà a la eShop del 2 de Maig), i Realpolitiks (en digital, durant la Tardor).
  • Ja tenim data oficial de llançament per a Shift Quantum. Al territori Americà (del Nord) serà el dia 29 de Maig, mentre que la resta de territoris el rebràn un dia després, el 30 de Maig. També tenim la data oficial d’estrena de Sonic Mania Plus a Europa: 17 de Juny (els/les que tingueu Sonic Mania a seques haureu de pagar 5 euros per poder actualitzar a la versió “Plus”).
  • En quan a llançaments al territori Americà, Thimberman VS ha sigut llistat per al 3 de Maig a un preu de 2 dòlars, mentre que Death Road To Canada, finalment, sortirà el 15 de Maig i costarà 16 dòlars, amb un preu del 20% durant les primeres setmanes.
  • Avui també tenim un nou cas de retard en un joc per a Nintendo Switch. Trailblazers, que havia de ser llançat el 8 de Maig, finalment arribarà a finals de Juny. No se’n saben els motius.
  • Don’t Starve: Nintendo Switch Edition arriba a la versió 1.0.1 sense comunicat oficial i sense saber què incorpora aquesta actualització. Els usuaris i usuàries comenten que ha solucionat alguns dels problemes del títol en quan a rendiment i bugs, però no hi ha res oficial. Per altra banda, també tenim una actualizació per a un joc de Nintendo 3DS: Yokai Watch Busters 2: Hihou Densetsu Banbaraya , que arriba a la versió 1.5.0 afegint una nova moneda, la inclusió de facilitats per accedir a certes històries i la millora d’alguns errors.

 

 

  • Avui ha arribat Gal*Gun 2 a Amèrica i la sorpresa dels/les compradors/es no podia haver estat més sonada: pel que es veu, el “box art” interior d’aquesta disparatada aventura, correspon al que es pot veure al títol Wild Guns per a Nintendo Switch, al menys en algunes unitats del joc. Aquí en teniu la prova gràfica.
  • Nintendo s’està obrint pas arreu del globus i ha aconseguit que una distribuidora anomenada CD Media distribueixi els seus productes a un nou territori on feia molt temps que no hi arribava un producte de la companyia: Turquia. Aquí en teniu el comunicat oficial.
  • I, tornant a Nintendo, fa poca estona l’empresa ha fet saltar totes les alarmes registrant les marques Mario Party, Paper Mario, Dr. Mario i Punch Out destinades a ser utilitzades en el sector “videojocs” (més concretament en “programes de videojocs”). No dubteu ni un sol moment en que ens espera un any d’escàndol.
  • GameTech, empresa especialitzada en perifèrics “estrambòtics” per a consoles, ha anunciat un nou perifèric que consta d’un ventilador gegant per al “dock” de la Nintendo Switch per així evitar el recalentament. Si el voleu, ja es pot reservar a Amazon Japó (tot i que no envien aquí, necessitareu una empresa de redirecció de paquets) a un preu de 14 euros sense despeses d’enviament, amb llançament el 20 de Juny.
  • Per acabar, des d’avui teniu disponibles els jocs Firefighters – The Simulation, Firefighters – Airport Fire Department i Where Are My Friends? des de la eShop de la consola híbrida de Nintendo.

 

Tornem demà, moltes gràcies pel suport!