Què? Com us heu quedat avui, al veure que Nintenhype hem estat la primera comunitat a fer un anàlisi d’un grandiós joc com Infernium en català i, a més, en primícia per a tot l’estat? No us ho esperàveu, no? Doncs gaudiu-ho, que això és per vosaltres! I atenció, perquè en les properes hores us espera una nova “bomba” encara més impactant. Esteu atents/es a les nostres xarxes socials! Però, a més, el món Nintendo no s’atura i ens porta cada dia noves curiositats, estrenes i llançaments. Aquí ho teniu tot, com cada dia!

 

  • Molts/es (com nosaltres, si hem de ser sincers/es) no ens haurem parat mai a llegir el contracte de garantia de les consoles de Nintendo. En un punt s’hi especifica que aquesta garantia no s’aplicarà si aquest producte s’utilitza amb productes no venuts o llicenciats per Nintendo”. Doncs bé, la companyia que regula aquestes declaracions, la Federal Trade Comission, ha dictat que aquest missatge és il·legal, pel que Nintendo ho haurà de canviar, a l’igual que moltes altres companyies com Hyundai o Sony.
  • S’acosta un nou “Directe”! No és de Nintendo, però és probable que, com ha ocorregut en altres ocasions, hi hagi anuncis relacionats amb la companyia. El grup Flyhigh Works realitzarà una presentació en directe demà a les 2 AM on presentarà les seves novetats anuals. El podreu seguir des d’aquest enllaç del Youtube.
  • Blaz Blue: Cross Tag Battle ha anunciat que sortirà també en forma d’edició especial, anomenada “Collector’s Edition“. Contidrà, a part del joc, una caixa d’alta qualitat, una caixa d’acer, una banda sonora amb 15 peces de música, quatre suports acrílics i un llibre de dissenys amb coberta suau de 52 pàgines. A més, amb la reserva s’inclourà un “mini CD” amb set peces de música. Encara no se sap ni quan ni on estarà disponible. Ho sabreu tant bon punt ho sapiguem nosaltres.
  • Arriba el “combat del dia“! Un compte de Youtube especialitzat en comparacions de videojocs de plataformes diferents ha enfrentat cara a cara la versió de Nintendo 3DS de The Snack World: Trejarers Gold i la de Nintendo Switch. En aquest vídeo en teniu el resultat.

 

 

  • Més confirmacions de jocs per a Switch: Die for Valhalla (que se sabia que arribaria però no quan, i ara ja ho sabem: 29 de Maig), Bouncy Bob (en digital per al 27 d’Abril), Quad Fighter K (sense data ni format especificats) i Manticore – Galaxy On Fire (que també ja se sabia que arribaria, però sense data. Avui ja la tenim: 19 d’Abril).
  • Últimament hi ha un “boom” molt interessant de jocs que volen sortir per a Switch però ho deixen en mans dels usuaris i usuàries gràcies a plataformes de finançament com Kickstarter. L’últim cas és el de N.U.T.Z, un interessant joc que beu de clàssics com Metal Slug. En podeu veure els detalls aquí.
  • Ahir parlàvem de la mala actualització que va rebre Rocket League fa pocs dies. Doncs bé, per solucionar els problemes que tenia, s’ha inhabilitat temporalment el joc creuat entre plataformes, fins que el joc s’actualitzi a la versió 1.44. Properament informarem de si s’ha arreglat tot.
  • I, properament, podreu gaudir d’una actualització de Minecraft per Switch que inclourà un nou sistema de “recompenses” o, com s’acostuma a dir, ni que sigui en castellà, “Logros”. Encara no n’existeix la traducció oficial i no se sap quan arribarà aquesta nova inclusió, però si voleu veure la llista completa, la teniu aquí.
  • Per acabar, recordem que des d’avui teniu disponibles els jocs Skies of Fury DX, Shelter Generations, Rogue Aces, Regalia: of Men and Monarchs, Don’t Starve: Nintendo Switch Edition, Burly Men at Sea i #Breackforcist Battle.

 

Moltes gràcies per passar per les NTHNews i ens veiem demà!