Si fa poc us sorpreníem amb el nostre primer sorteig (del que us deixem tota la informació en aquest enllaç. Encara sou a temps de participar-hi!), inciem aquest Divendres dia 13 d’Abril amb un altre que encara us agradarà més! I es que gràcies al desenvolupador d’Infernium, Carlos Coronado, i la seva col·laboració amb NintenhypeCat, sortegem una clau (“codi” o “key”, com ho volgueu dir) per tal d’adquirir el joc a través de la eShop Europea de Nintendo Switch de forma totalment gratuïta! Una oportunitat única de jugar a una aventura fantàstica i molt personal. En teniu el nostre anàlisi en aquest enllaç si voleu aclarir tots els dubtes que pogueu tenir sobre el joc.

Els passos a realitzar són molt simples. Senzillament, haureu de ser seguidors nostres al Twitter (NintenhypeCat) i fer “RT” al tuit que contingui la informació sobre el sorteig (aquest d’aquí). Teniu temps fins al Dimarts dia 17 d’Abril a les 23:59 per participar! La tria del guanyador/a es farà, com de costum, a través de la plataforma Random.org: escriurem els noms de les persones que hagin complert ambdues condicions en forma de llista i es “randomitzarà” la llista deu vegades. Un cop realitzada aquesta acció, el nom que aparegui a la primera posició de la llista, serà l’afortunat/da que s’emportarà el codi per a descarregar-se el joc a la seva Nintendo Switch! (lògicament, un cop guanyada, seguirem a la persona afortunada per així poder-li entregar la clau per missatge privat de Twitter).

Ja ho sabeu, si voleu obtenir un codi de descàrrega del videojoc Infernium per a Nintendo Switch a través de la eShop europea, a partir d’avui podeu entrar al sorteig. Teniu només 5 dies per a participar. Molta sort a tots i a totes!

 

EDITAT: SORTEIG DE LA KEY + GUANYADOR/A!