Tornem a estar a Divendres! A part d’estar molt orgullosos per oferir-vos l’oportunitat de guanyar un videojoc molt “top” per a Nintendo Switch (Infernium, aquí en teniu l’anàlisi i aquí la pàgina del sorteig), no podem baixar la guàrdia perquè les novetats no paren i a la que ens despistem una mica, se’ns mengen les estrenes! Com sempre: nombroses confirmacions de jocs, estrenes per sorpresa, sorpreses de possibles estrenes, actualitzacions,…i un usuari que compra jocs i s’hi troba droga a dins. Tot és possible!

 

 • Les confirmacions de jocs per a Nintendo Switch, que no parin! Rise of Insanity (una aventura de terror amb un aspecte interessant que arribarà en digital durant el tercer trimestre d’aquest 2018), Agatha Knife (la “precàrrega” ja està disponible a la eShop, pel que hauria properament), Sky Rogue (en digital per al dia 26 d’Abril, a un preu de 20 euros), The Banner Saga 3 (que ha confirmat la seva data de llançament per al dia 24 de Juliol), Lanota (durant el Juny, sense data concreta ni format especificats), Fairune Collection (durant el Març, sense concretar res més), Samurai Defender (igual que l’anterior) i Jotun: Valhalla Edition (per al 27 d’Abril, en digital).
 • Fora dels llancaments, Vertex Pop, companyia que ha llençat Graceful Explosion Machine per a Switch, ha confirmat que durant el 2019 treuran un nou joc per la consola, del que no se n’ha especificat res.
 • R.B.I. Baseball’18 es va anunciar fa uns dies per a Switch, i poc a poc es va concretant quan sortirà. Les noves notícies diuen que arribarà durant la primavera d’aquest any. Encara falta la data concreta.
 • PixelJunk Monsters 2 sortirà per a Nintendo Switch, però pels usuaris/es que vulguin acabar de veure si els interessa, la eShop rebrà una demo de dit joc. A Japó arribarà el dia 26 d’Abril, mentre que els occidentals haurem d’esperar fins al 27 per a tindre-la.
 • Kidd Trip per a Switch s’ha actualitzat a la versió 1.2. A part de la nova icona del menú, afegeix els idiomes espanyol llatinoamericà i francès canadenc, un manual sobre els controls, i possibilitat de personalitzar els controls.
 • La notícia surrealista del dia ve de la mà d’aquest col·leccionista americà de cartutxos de NES. Es veu que va anar a una casa que venia les seves pertinences (molt típic d’allí, ja ho sabeu) i va comprar el joc Rollergames per la consola i es va adonar que pesava més del compte, i a l’obrir-lo…doncs es va trobar dos paquets de droga ocults al seu interior. Podeu veure el vídeo aquí:

 

 

 • I més actualitzacions. Deemo arribarà a la versió 1.2 i, a part de detalls que no s’han detallat, inclourà 14 noves cançons. I Don’t Starve: Nintendo Switch Edition en rebrà una altra “properament” per solucionar un seguit de nombrosos bugs que han aparegut a les 24 hores del llançament oficial a la consola.
 • La “bomba” del dia l’ha llançat Shinya Takahashi, un creatiu de Nintendo. Pel que ha afirmat en una entrevista realitzada a la BBC, la companyia ja fa dies que està treballant en un nou “hardware”. Nova versió de Nintendo Switch? Continuació del món portàtil? Nova consola? No se’n sap absolutament res. Estarem molt atents/es a qualsevol cosa que es pugui confirmar.
 • Més bones notícies per a Nintendo! I és que The Legend of Zelda: Breath of the Wild i Super Mario Odyssey no paren de rebre premis. Aquesta vegada, han sigut els clars guanyadors dels 2018 BAFTA Game Awards. Super Mario Odyssey es va emportar els premis de disseny del joc i categoria familiar, mentre que Zelda: Breath of the Wild va ser elegit pel premi a la innovació. Aquí teniu la llista completa de les aventures guanyadores.
 • Recordeu que aquesta matinada hi ha el SEGA FEST 2018, no? Doncs fa una estona s’ha demanat que els/les fans estiguin atents/es al directe que faran, perquè hi ha preparada una sorpresa “molt especial”. Demà us n’informarem. De moment, podeu seguir el Twitter oficial de Sega per a que no se us passi res.
 • Des d’avui teniu disponibles els jocs Football Manager Touch 2018 (que s’ha llançat avui sense avís), Gal*Gun 2 i Pirates: All Aboard!.

 

Moltes gràcies i seguim demà des del Saló del Còmic de Barcelona 2018!