Mentre uns/es quants/es membres de la comunitat de Nintenhype en representen al Saló del Còmic de Barcelona, uns altres ens hem quedat a les nostres “seus” per continuar vetllant les nostres xarxes socials i espais virtuals! Mai es pot deixar de banda el món Nintendo: a la mínima, ens assalta amb quelcom implacable i hem d’estar sempre al peu del canó! Tot i així, ja sabeu que en cap de setmana es pot baixar una mica la guàrdia. Som-hi!

 

  • Ja tenim actualització per a Rocket League que, teòricament, soluciona tots els problemes de l’anterior “fallida”. Ha arribat a la versió 1.0.6 i s’ha tornat a habilitar el joc creuat entre plataformes. L’anunci i les característiques oficials d’aquesta actualització el podeu llegir a la pàgina de Rocket League.
  • Ahir hi va haver el SEGA FEST 2018 i s’hi van presentar novetats interessants. A part de l’anunci d’una Megadrive Mini (que, lògicament, intentarà emular l’èxit de Nintendo amb la NES/SNES Mini, de moment només a Japó) i la remasterització per PC/PS4/Xbox One de Shenmue I i II, per la Nintendo Switch es va anunciar un recopilatori de 15 jocs “retro” de la companyia anomenat Sega Aces, que sortirà durant l’estiu i només en format digital, al menys de moment.
  • Nintendo ha registrat una patent bastant curiosa. La definició formal és que es tracta d’ “una pluralitat d’aparells de processament d’informació que poden comunicar-se entre si“. En l’exemple gràfic mostrat, s’hi veu un dit arrossegant quelcom element d’una pantalla a una altra sense que el conjunt del sistema perdi connexió. Pel que sembla, una de les pantalles no necessàriament ha de rebre una entrada física per a ser usada com a dispositiu de sortida. Tot i que Nintendo no acostuma a tirar endavant la majoria de les seves patents, estarem atents/es a nous rumors.
  • Recordareu que fa unes setmanes la pàgina Limited Run Games va posar a la venta el seu primer joc en format físic per a Nintendo Switch, Thimbleweed Park, amb Edició Limitada inclosa (de fet, aquestes van durar un suspir, i això que es van dividir en dues “tandes” per tal de tenir més oportunitats d’adquirir-la. Alguns/es membres de Nintenhype la vam aconseguir, ja caurà un “unboxing”!). L’edició “normal”, però, es va quedar oberta durant un període de temps específic (fins ahir a la nit) i es crearien les edicions demanades. Doncs bé, només per a Switch, sense sumar les 5.000 unitats mundials venudes de la edició especial, s’han registrat més de 13.000 peticions de compra. Una bogeria.

 

Gràcies per seguir-nos dia rere dia i tornem Dilluns! I, si ens heu vist al Saló del Còmic, no dubteu en compartir les fotografies de la comunitat, perquè en farem un Especial la propera setmana!