Si hi ha algun videojoc que, clarament, està trencant tots els esquemes lògics del gènere dels jocs de lluita és, sense cap mena de dubte, Super Smash Bros. Ultimate per a Nintendo Switch. Des de la seva jugabilitat fins al seu planter de personatges de totes les sagues existents, aquesta aventura s’està convertint en la nineta dels ulls de Nintendo gràcies a la seva actualització contínua de continguts i el seu suport per part de la companyia nipona. L’última incorporació al joc són els personatges de la saga Minecraft, tal i com podeu veure al vídeo que adjuntem a continuació, que des del dia 14/10/2020 es poden enfrontar a la resta de personatges disponibles. I com que des de NintenhypeCat ens agrada celebrar certes fites, avui us proposem un nou sorteig on podreu guanyar el joc que encapçalen els nostres portagonistes. Us ve de gust ampliar la vostra col·lecció amb una aventura infinita i, a més, en format físic? Som-hi!

 

 

FAQ I BASES DEL SORTEIG

 

  • Què sortegem? Ni més ni menys que el joc Minecraft per a Nintendo Switch en versió física. Hores de jocs infinites amb el videojoc més venut de la història, que, a més, podreu gaudir en format portàtil gràcies a les característiques de la Switch!

  • Què cal fer? Funcionarà tot via Twitter, com la gran majoria dels nostres sortejos. Haureu de ser seguidors/es de NintenhypeCat i donar RT + MG + Mencionar algú amb el hashtag #SorteigNTH al tuit del sorteig (aquest d’aquí). Petites accions, grans recompenses!

  • Com triarem guanyador/a? Un cop acabi el període del sorteig (del 14/10/2020 al 21/10/2020), utilitzarem l’eina anomenada Pickaw per triar un guanyador/a entre totes les interaccions correctes realitzades al tuit del sorteig. D’allà sortirà un nom que s’emportarà l’element comentat. Pareu atenció a tots els passos a realitzar: l’incompliment d’alguna de les “normes” us deixarà fora del concurs! Per exemple, no estan permesos ni els RT amb comentari, ni la mateixa acció mencionant algú. RT clàssic + MG + Mencionar algú amb el hashtag #SorteigNTH. Facilitat davant de tot! Esclarir que el sorteig està limitat a l’àmbit territorial estatal, degut a la naturalesa de la comunitat i els recursos humans dels quals disposem.

  • I un cop acabi el sorteig? Ens posarem en contacte amb la persona guanyadora i li indicarem els passos a seguir, que, bàsicament, serà donar-nos les seves dades mitjançant la forma de contacte més directa que trobem per a que nosaltres mateixos/es puguem procedir a l’enviament del premi. Lògicament, les dades seran tractades amb total discreció i privacitat, així que la seguretat i el benestar de l’usuari/a són a l’ordre del dia. Quedaran descartats totalment els comptes de Twitter utilitzats únicament i exclusiva per participar a sortejos. Si es donés el cas que sortís guanyador un d’aquests comptes, automàticament es passaria a la segona opció de la llista, i així successivament.