Dilluns de “pont” per aquí, però tingueu present que a la resta del món el treball no para i ens continuen arribant centenars de noves notícies referents al món de Nintendo! Si bé s’ha d’especificar que avui les NTHNews són una mica “descafeïnades”, també hem de ser sincers/es i dir que ens hem trobat amb autèntiques sorpreses! Aquí us les deixem, com cada dia. Gaudiu-ne!

 

 • Tenim nous llançaments confirmats per a Nintendo Switch: Idol Manager (en digital, sense data confirmada i després d’haver aconseguit la seva meta de finançament a Kickstarter), Hotel Transilvania 3: Unas vacaciones monstruosas (10 de Juliol a Amèrica i 13 de Juliol a la resta del món, en format físic i digital), Cricktogame (durant l’estiu, en digital) i Behind The Screen (sense data ni format especificats).
 • Nintendo 3DS rebrà, en una data encara per confirmar i en un format desconegut, un misteriós joc anomenat “Moonbound” del que no se’n sap absolutament res més enllà de que serà un joc d’acció arcade 2D on les decisions s’hauran de prendre ràpidament. Aquí en teniu l’escassa informació que coneixem.
 • Voez ha estat eliminat de la eShop Americana per algun motiu desconegut. Segons la seva editora, Flyhigh Works, ha sigut degut a un canvi de classificació ESRB (el “PEGI” d’aquí) el que ha provocat aquesta desaparició que esperen que sigui temporal i de pur tràmit.
 • Sky Rogue s’ha actualitzat a Nintendo Switch (sense número de versió, pel que es veu) i ha solucionat un problema de bloqueig de les consoles mentre apareixien les pantalles de càrrega del joc i, de pas, ha afegit la compatibilitat de l’aventura amb la captura de vídeo de la Nintendo Switch.
 • Avui us portem un vídeo “unboxing” de l’edició “Free Hugs Edition” de Gal*Gun 2, l’edició especial i limitada d’aquest estrambòtic “shooter” plagat de pur “fanservice”. Recordeu que ja es pot reservar en aquest enllaç.

 

 

 • Els anomenats “dataminers” no descansen i han filtrat quins seran els nous “aliats” disponibles de Kirby Star Allies que arribaran properament mitjançant una actualització. Adeleine, Daroach i Meta Knight Obscur arribaran en l’anomenada “segona ronda d’inclusions de personatges” mentre que en la tercera ens trobarem amb Maglor, Taraña, Susi i les Magues de Jambastión. Lògicament, no hi ha data oficial de sortida.
 • I més “leaks”, que sabem que us agraden! En aquest cas, de Super Mario Odyssey, on s’han “filtrat” (també gràcies als “dataminers”) més vestits i disfresses per a Mario. Zombie, Pare Noel, Mozart…Aquí en teniu tots els detalls.
 • S’ha anunciat oficialment que Fifa 18 rebrà una actualització gratuïta que afegirà la Copa Mundial de Rússia al joc. I també la data oficial de sortida: 29 de Maig. Aquí en teniu el tràiler oficial.
 • I, referent a una altra nova “actualització”, el director de WayForward, creadors de Shantae, ha confirmat que el pròxim personatge “jugable” a les aventures de la “geni pirata” serà Rottytops, la membre del clan zombie que ens trobem durant el desenvolupament de l’aventura. Especificarem més coses a mesura que ens vagin arribant nous detalls. Aquí en teniu l’anunci.
 • Atenció, perquè Capcom ha registrat un joc “sense nom” per a la consola híbrida de Nintendo que presentarà a l’E3 de Los Angeles d’aquest Estiu. Ja ens passen mil especulacions pel cap…
 • Recordeu que fa uns mesos Nintendo va emetre un comunicat especificant que els dispositius externs i aliens a la pròpia companyia (sobretot “docks” i bases de càrrega) causaven que les consoles híbrides de la companyia causaven la inutilització d’aquestes? Doncs bé, Insignia, fabricant de dispositius anomenats “de tercers” per a consoles, els ha respòs d’una forma molt dura especificant que és una pura campanya de màrketing i que és tot una farsa. La polèmica està servida.

 

Moltes gràcies i tornem demà estrenant nou mes!