Arriba a NintenhypeCat el nostre tercer sorteig i no podríem estar més emocionats! Efectivament, tal i com hem plantejat al nostre Twitter, des de ja podeu optar a aconseguir el joc Nihilumbra per a Nintendo Switch! Tot això és possible gràcies a BeautiFun Games, companyia desenvolupadora del joc, que ens ha cedit una clau per tal de sortejar el joc! Abans d’anar “per feina”, especifiquem de què tracta l’aventura:

“Submergeix-te en l’immens món de Nihilumbra i acompanya Born en la seva aventura per trobar-se a si mateix mentre intenta escapar de la seva inevitable maledicció. Born és un ésser creat a partir del no-res absolut. Quan abandona el buit i apareix al món, comença un llarg viatge en què aprendrà a usar els colors del seu voltant, que li conferiran poderoses habilitats; encara que haurà de pagar un altíssim preu. El buit busca la reunificació. El reclama i no deixarà de perseguir-lo mai, destruint tot el que toqui al seu pas. A canvi de seguir viu, Born condemnarà la terra que trepitja, fent que desaparegui per sempre. Nihilumbra ha estat dissenyat de manera que tothom pugui gaudir de la seva història, fins i tot sense una experiència prèvia amb jocs de puzles. No obstant això, els jugadors que busquin un veritable repte tenen al seu abast un mode especialment pensat per a ells, la manera Void, en la segona part del joc.”

D’aquesta forma, Nihilumbra ens convida a:

  • Canviar la física del terreny usant cinc colors diferents.
  • Utilitzar els cinc mons com un llenç i transformar-los al teu gust.
  • Una banda sonora original composta per Álvaro Lafuente.
  • Desbloquejar una gran sorpresa en completar el joc.
  • Rejugabilidad assegurada.
  • Veu del narrador (en anglès).

 

I doncs, voleu optar a obtenir Nihilumbra de forma totalment gratuïta per a la vostra consola Nintendo Switch? És tan fàcil com ser seguidors/es nostres a Twitter i fer RT al tuit del sorteig (aquest d’aquí) i el proper Dimecres 9 de Maig (només dos dies després del seu llançament oficial) en direm el guanyador/a! Aquest/a es triarà a través de l’eina “The Competition Agency”, una pàgina online que s’encarrega de triar un nom aleatori d’entre totes les persones que compleixin les condicions per entrar al sorteig (és aquesta pàgina d’aquí). No s’acceptaran, en cap moment, les anomenades “mencions” al tuit. És a dir, que totes aquelles persones que comentin sota el tuit o que el citin no entraran dins el sorteig. Per acabar, us deixem amb el tràiler del joc. Molta sort a tots i a totes!

 

Aquí teniu el guanyador :)!