Inti Creates (Mega Man Zero, Gal Gun, Blaster Master Zero) ens porta un joc arcade/plataformes on ens podrem trobar amb un crossover d’en Gunvolt Azure Striker i en Beck, Mighty Nº9, produït per en Keiji Inafune(Creador de Mega Man, productor d’Onimusha, Dead Rising).

Ens trobarem davant d’un joc amb estètica retro d’estil 8 bits; una adaptació casual dels Mega Man de la NES. D’història potser un xic curta però que, al cap i la fi, resoldrà correctament el seu principal objectiu: entretenir-nos.

A l’inici del joc, podrem escollir entre Beck o en Gunvolt, dos herois amb arbre d’habilitats propi que anirem millorant a través de noves habilitats: multiplicadors d’atac, doble salt, escut, canvis d’element, etc.

La història potser no és res de l’altre món. És més un joc per expandir tant la història d’Azure Striker Gunvolt (3DS i actualment a Nintendo Switch), com la de Mighty Nº 1 (Wii U, 3DS, PSC, XBOXONE). Ens narra com els 9 Mighty estan fent males passades a la gent i haurem de lluitar contra ells. Un cop finalitzat el joc, podrem començar la partida amb l’altre personatge (les històries són diferents però enllaçades entre sí), i si aconseguim el 100% amb els dos personatges potser ens emportarem alguna sopresa.

El joc compta amb bastants col·leccionables que expandiran el joc base: Més enllà de les aproximadament 5 hores que ens durà liquidar ambdues històries, sumant-hi els col·leccionables podrem tranquil·lament arribar fins a les 10. També cal esmentar que el joc està preparat per fer speed runs, cosa que ja vam veure en els darrers Mega Man creats per Inti.

La seva banda sonora no és cap meravella; d’un estil bit tone molt adequat al títol, però sense arribar al nivell de, per exemple, Mega Man 2.

Sobre la seva dificultat, tampoc hi ha massa a comentar. Sense arribar a ser en cap cas desesperant, és obvi que han disminuït considerablement la dificultat del joc per a fer-lo arribar al màxim de jugadors possibles.

 

Expandeix la història tant d’Azure Striker Gunvolt com de Mighty Nº1.

La seva jugabilitat és perfecta pel que fa a retro.

La durabilitat del joc augmentarà considerablement si el completar al 100%.

• La BSO es queda una mica curta, en cap moment trobem un tema memorable.

• Si volem altres personatges haurem de passar per caixa i abonar 1,5€