S’acosten temps de canvi a Nintehype! Gràcies al suport dels nostres lectors, membres i usuaris actius, cada vegada som més imparables i això només ens porta a tenir moltes més ganes d’oferir-vos com més contingut millor i d’una qualitat indiscutible. De veritat, moltes gràcies a tots els que feu possible que la comunitat catalana de Nintendo més gran del món continuï creixent dia rere dia!

És per això que l’equip de Nintenhype ens hem posat d’acord i hem arribat a la conclusió de que potenciarem el contingut de la web de forma dràstica i augmentarem la nostra qualitat de presència a les xarxes socials seguint una sèrie d’accions que estem segurs que agraïreu.

Primerament, publicarem articles, com a mínim, tres cops per setmana: Dilluns, Dimecres i Divendres. Això no significa que la resta de dies estiguem desapareguts, a les xarxes socials (recordeu: Twitter, Telegram, Twitch i Discord) estarem disponibles al cent per cent. Ah, i tampoc ens estancarem en publicar tres articles a la setmana, de vegades us sorprendrem amb alguna publicació “extra” que de ben segur que us agradarà.

A conseqüència d’aquest augment de publicacions, cada Diumenge tindreu una nova publicació que recollirà totes les notícies del món Nintendo en format breu, ordenades de forma cronològica. Intentarem recollir com més notícies millor per tal de que estigueu ben informats i no us perdeu cap anunci, separant, com de costum, les notícies “fum” de les exclusives realment importants.

També hem decidit obrir una nova secció a la web: la secció Retro (la trobareu a Plataformes – Retro). En aquest apartat hi trobareu jocs de plataformes anteriors a 3DS i Switch analitzats en profunditat per tal de reviure totes les emocions dels jocs que ens van fer “vibrar” anys enrere. Seran articles tècnics, si, però hi trobareu un component emocional molt fort, ja que cada redactor/a està elegint una sèrie de jocs per analitzar al que està lligat/da de per vida per motius que només ell/a sap, permetent un anàlisi que sortirà de l’habitual. Avui mateix tindreu el primer anàlisi de la secció, esperem que us agradi i li doneu molt amor!

De moment, això és tot. Moltes gràcies pel suport i llarga vida al Hype!