Sembla que el “regnat” de les consoles com a forma d’entreteniment prioritari dels elements multimèdia en moviment i interactuables s’estigui havent de compartir amb altres plataformes. L’augment de la forma de joc en format digital, la rebaixa d’aquests contra quelcom físic i un munt d’altres factors estan fent que plataformes com Steam i, en aquest cas, el PC com a “base jugable” estiguin prenent un control que augura un futur no massa esperançador per a les consoles, ja siguin portàtils o de sobretaula.

Això no vol dir que aquestes ja estiguin abatudes, ni molt menys, simplement que aquelles escandalosament positives xifres dels anys 2007-2010 sobre les ventes de jocs físics en consoles hagi baixat de forma preocupant aquests últims anys, havent-se de “compartir” amb l’aparició significativa del món “digital”. Mentre que el mercat “repunta” respecte la crisi del 2011, al menys a nivell estatal, les ventes de jocs físics continuen estancades, mentre que les ventes en format digital (ergo les que es realitzen, sobretot, a través de PC) són les que estan portant la recuperació del sector. I el sector de la venta de consoles es ressenteix, també, degut a aquest aspecte: en només 8 anys s’ha passat de vendre un total de gairebé 80 milions de consoles a nivell mundial a uns “escassos” 26. Si voleu més informació, aquí en teniu un estudi molt interessant.

És per això que avui us volem preguntar, veient tot el panorama actual i pensant en un futur que gairebé podem tocar amb la punta dels dits, què penseu que passarà amb aquest aspecte. Les consoles continuaran mantenint el “regnat” del món de l’entreteniment del videojoc? Sou més negatius respecte les consoles i creieu que el PC acabarà sent la plataforma escollida per la majoria de jugadors/es? O creieu que ambdues formes conviuràn en “harmonia” tot i la significativa baixada de les consoles?

 

El PC és el futur dels videojocs?

  • El PC i les consoles conviuràn sense problema. (56%, 31 Votes)
  • Sí, el PC és el futur del món del videojoc. (38%, 21 Votes)
  • No, les consoles continuaran sent les preferides. (5%, 3 Votes)

Total Voters: 55

Loading ... Loading ...

 

Teniu temps per votar fins el dia 16 de Maig a les 23:59 de la nit. És a dir, teniu una setmana justa per fer-nos saber què penseu. Recordeu: qualsevol opció que tingueu en ment i que no haguem plantejat, ens la podeu fer arribar a través de qualsevol de les nostres xarxes socials o als comentaris d’aquí sota! Ànims, que preveiem que serà una votació bastant interessant i molt, molt renyida!