És possible que us hagi passat desapercebut, però a partir del Setembre d’aquest any 2018 Nintendo ens farà pagar per poder jugar online als jocs i aventures de la Nintendo Switch. És un fet que, tot i previsible degut a les tècniques i estratègies de les altres plataformes del sector del videojoc respecte aquest tema, va agafar per sorpresa a la comunitat, degut a que “la gran N” sempre va ser defensora de l’online gratuït i així ho va demostrar amb tota la família de Nintendo DS, Wii, WiiU i Nintendo 3DS (i totes les seves variants). Ara, però, no ens podrem conectar a Internet per fer partides amb gent situada a quilòmetres de distància si no és a canvi de 20 euros anuals (o 35 si hi ha més d’un usuari que utilitzi el servei). Aquí teniu tots els detalls d’aquest “nou” servei.

La incorporació de l’online de pagament a les consoles de Nintendo planteja molts dubtes. Tot i les avantatges que la pròpia companyia insisteix en lloar per tal de que tots/es els/les usuaris/es estiguin disposats/des a passar per caixa per poder conectar-se a la xarxa a través de la consola, les incògnites que se’ns presenten són moltes. I la primera us la volem plantejar avui en forma de NintEnquesta: creieu que Nintendo implementarà un millor sistema Online amb el servei de pagament? Menys caigudes i millor qualitat del servei, potser? O només ens volen cobrar per oferir-nos el mateix per “justificar” una Consola Virtual molt pobra?

 

Creieu que Nintendo implementarà un millor sistema Online amb el servei de pagament?

  • No ho sé. Podria millorar però depèn de les intencions... i l'èmfasi de Nintendo. (41%, 11 Votes)
  • No. Serà igual de "dolent" però ens farà pagar per jocs de la NES. (37%, 10 Votes)
  • Sí. Servidors dedicats sense lag, sense caigudes de fps i noves "sorpreses". Genial! (22%, 6 Votes)

Total Voters: 27

Loading ... Loading ...

 

L’enquesta es tancarà d’aquí una setmana, el 7 d’Agost del 2018. Esperem el vostre punt de vista per veure si finalment Nintendo compleix amb les nostres espectatives (i el que la pròpia empresa va publicitant) o tot plegat es queda amb una “prova” de 20 euros provocant el descontentament dels/les usuaris? Que comenci la batalla de vots!