Super Hyperactive Ninja arribarà aviat a Nintendo Switch!

Corre contra la son en aquest plataformes d’acció hipercafeïnat! 

 

Super Hyperactive Ninja de Grimorio of Games i JanduSoft S.L. (ja disponible per a PC, PS4 i Xbox One) arribarà ben aviat a Nintendo Switch. Prepareu-vos per posar a punt les vostres habilitats de coffee-ninja, les necessitareu per a aquest plataformes hardcore! Super Hyperactive Ninja és un joc d’acció/plataformes en 2D de ritme frenètic i hipercafeïnat, dissenyat per a aquells/es que busquen un repte de veritat i per als/les speedrunners.

Recupera el cafè robat abans de caure adormit/da! Utilitza el poder de la cafeïna per a entrar en Hyperactive Mode, però ves amb compte, la teva energia és limitada i ha de ser recarregada amb els cafès que aniràs trobant als nivells. Si et quedes sense cafè, és GAME OVER! Lluita contra el teu major enemic: la son!

 

Característiques:

  • Més de 50 nivells d’acció frenètica hiperactiva.
  • Difícil, però just.
  • Pensat per a speedrunners.
  • Descobreix nous camins i formes de jugar utilitzant els objectes i personatges desbloquejables.
  • Mode lluita ocult, per a dos jugadors/es.
  • Juga on vulguis amb el mode portàtil de Nintendo Switch!
  • Personatges invitats arribats d’altres jocs indie catalans.
  • Íntegrament en català!